Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Κόσμος / Η τρομακτική στιγμή που κεραυνός χτυπά και σκοτώνει ακαριαία μητέρα δύο παιδιών – ΒΙΝΤΕΟ

Η τρομακτική στιγμή που κεραυνός χτυπά και σκοτώνει ακαριαία μητέρα δύο παιδιών – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στο οποίο φαίνεται η στιγμή που κεραυνός χτυπά και σκοτώνει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου μία μητέρα δύο παιδιών, στην Κολομβία.

Η 34χρονη γυναίκα φαίνεται να περπατά κατά μήκος της ακτογραμμής με τα πλάνα να δείχνουν μια μεγάλη αστραπή να τη χτυπά.

Δίπλα της ήταν ένας αστυνομικός που φαίνεται σοκαρισμένος από τον ήχο του κεραυνού χωρίς όμως να έχει δει τη γυναίκα. Ένας άλλος παραθεριστής πέφτει στην άμμο, και στη συνέχεια τρέχει να βοηθήσει τη γυναίκα η οποία πέθανε επί τόπου από ηλεκτροπληξία.

Η Froilanis Maireth Rivas Román επισκεπτόταν την παραλία Boquilla στην Κολομβία με μέλη της οικογένειάς της. Αφήνει πίσω της έναν γιο και μια κόρη.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, οι πιθανότητες να χτυπηθεί κάποιος από κεραυνό είναι μία στο ένα εκατομμύριο, ωστόσο σχεδόν το 90% των θυμάτων επιβιώνει. Στην Κολομβία οι θάνατοι από κεραυνούς λόγω των καιρικών συνθηκών είναι πολλοί.

Σύμφωνα με το Βιομηχανικό Πανεπιστήμιο του Σανταντέρ, ο μεγάλος αριθμός βουνών και οι ανοικτές πεδιάδες της χώρας την καθιστούν επιρρεπή την περιοχή σε ηλεκτρικές εκκενώσεις. Το πανεπιστήμιο ανέφερε: «Η Κολομβία είναι η περιοχή με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα κεραυνών στον κόσμο, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό των θανάτων και των τραυματισμών εξαιτίας του φαινομένου αυτού, ιδίως στις αγροτικές περιοχές».

 

Δες επίσης

Έδωσε στην κόρη της το χειρότερο όνομα στον κόσμο – «Το καημένο το παιδί»

Μια νεαρή μητέρα σόκαρε την οικογένειά της αφού αποκάλυψε το «απαίσιο» όνομα που έδωσε στο ...