Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Η Ψαλλίδα Μαρία από Παλαιοκαρυά επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Η Ψαλλίδα Μαρία από Παλαιοκαρυά επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Σε μία αξιόλογη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεια στο Μέλλον” προχώρησε ο Θοδωρής Χήρας και επίσημα, καθώς έδωσε τα χέρια με την Ψαλλίδα Μαρία του Νικολάου και πορεύονται από κοινού , ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Η Μαρία κατάγεται από την όμορφη Παλαιοκαρυά και είναι κτηνοτρόφος στο επάγγελμα. Είναι παντρεμένη με τον Αδάμο Παναγιώτη και είναι γονείς τεσσάρων παιδιών.
Η ίδια δήλωσε σχετικά…. << Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου. Το όραμα του Θοδωρή Χήρα για ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο Πύλης ταυτίζεται πλήρως με τα “πιστεύω” μου και για αυτό το λόγο θα αγωνιστώ δυναμικά στο πλευρό του σε αυτή την εκλογική μάχη. Διαθέτω αστείρευτη θέληση να προσφέρω στα κοινά. Σκοπός μου η αναβάθμιση της καθημερινότητας των συγχωριανών μου και η εξεύρεση βιώσιμων λύσεων για τα διαχρονικά προβλήματα των ορεινών περιοχών. >>
Από την πλευρά του ο Θοδωρής Χήρας ανέφερε σχετικά…. << Η Μαρία είναι συνώνυμο της εργατικότητας και της υπευθυνότητας. Μια δυναμική γυναίκα, εξαιρετική σύζυγος και άψογη μητέρα. Δραστήρια, πρόθυμη και συγκροτημένη. Μια ασυμβίβαστη και αεικίνητη ενεργός πολίτης. Γνωρίζει από απαιτητικές καταστάσεις και έχει τρόπο να τα καταφέρνει.
Η Μαρία θα είναι υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Παλαιοκαρυάς.
Μαρία καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>

Δες επίσης

Κάλεσμα της οικογένειας των τριών κοριτσιών από την Καλαμπάκα που χάθηκαν στο «τρένο χωρίς επιστροφή»

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, όπου ο χρόνος σταμάτησε για 57 ...