Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Η Μαρία Νίκου και ο Κώστας Μαράβας σε κοινή πορεία

Η Μαρία Νίκου και ο Κώστας Μαράβας σε κοινή πορεία

Η Μαρία Νίκου του Βασιλείου κατάγεται από την Πιάλεια Τρικάλων και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Εργάζεται ως νοσηλεύτρια εδώ και πολλά χρόνια στο Κέντρο Υγείας Πύλης.

Η Μαρία Νίκου δήλωσε… «Όσοι με γνωρίζουν από κοντά ξέρουν πως με διακρίνει η μπέσα, το φιλότιμο, η αγάπη και ο σεβασμός προς το συνάνθρωπο. Παλεύω για τους στόχους μου με ήθος και  αξιοπρέπεια.  Στηρίζω τον Κώστα Μαράβα και το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ διότι στο πρόσωπό του βλέπω τον άνθρωπο που παρά τις αντίξοες συνθήκες που είχε να αντιπαρέλθει (μνημόνια, περικοπές, πανδημία κορονοϊού) έχει προσφέρει πολλά στον Δήμο μας και πιστεύω ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει στους πολίτες.  Για να συνεχίσει η ανάπτυξη και η προκοπή για όλο το δήμο. Ο Μαράβας γνωρίζει, πως να δίνει λύσεις».

Ο Κώστας Μαράβας σημειώνει… «η Μαρία Νίκου είναι ο ορισμός της δυναμικής γυναίκας. Πολύτεκνη μητέρα, άτομο με άποψη και θέληση, εργαζόμενη στον ευαίσθητο τομέα της υγείας ιδιαίτερα  αγαπητή. Όλα τα συνδυάζει αρμονικά, γι’ αυτό και ξεχωρίζει. Άλλωστε ο ενθουσιασμός της και η θέλησή  της για προσφορά, αναγνωρίζονται από όλους.Της εύχομαι καλή δύναμη».

 

Δες επίσης

Ευχαριστήριο για τη δημιουργία γηπέδου μπασκετ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές/-τριες και η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Δωρόθεος Σχολάριος» ...