Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξομολογείται: Δεν ήταν από τις πρώτες μου επιθυμίες να κάνω παιδί – Είχα και μία άτυχη εγκυμοσύνη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξομολογείται: Δεν ήταν από τις πρώτες μου επιθυμίες να κάνω παιδί – Είχα και μία άτυχη εγκυμοσύνη

Για την απόφασή της να μην γίνει μητέρα μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ενώ αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία με την κύηση της.

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη» έκανε γνωστό πως είχε μια παλίνδρομη κύηση και όταν πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού της με τον γιατρό είδε ότι το παιδί είχε πεθάνει.

«Δεν ήταν από τις πρώτες μου επιθυμίες να κάνω ένα παιδί. Θεωρώ ότι αν ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί, θα το είχα κάνει. Πάντα με φόβιζε λίγο αυτό. Ένα παιδί είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, δεν είχα την αίσθηση ότι θα μπορούσα να το διαχειριστώ καλά. Αν θα είμαι καλή μάνα, αν θα είμαι από δίπλα… Οπότε… δεν έκανα. Τα αγαπάω πολύ τα παιδιά, τα λατρεύω απλά… Είχα μια άτυχη εγκυμοσύνη κάποια στιγμή» είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Και πρόσθεσε: «Η κύηση που είχα ήταν παλίνδρομη και πήγα κάποια στιγμή για το προγραμματισμένο ραντεβού στον γιατρό μου και εκεί είδαμε ότι το παιδί έχει πεθάνει. Μου είπε ότι πρέπει να το βγάλουμε. Την επόμενη μέρα είχα πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Κάναμε το χειρουργείο, πήρα το αεροπλάνο και πήγα στην πρεμιέρα. Δεν την έχω βιώσει τη μητρότητα. Όσο μπόρεσα να τη βιώσω είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα και θρήνησα για αρκετό καιρό μετά. Θρήνησα πραγματικά».

 

enikos

Δες επίσης

Μαρία Καβογιάννη: Η σπάνια φωτογραφία από την εποχή που εργαζόταν ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο

Η εξαιρετικά ταλαντούχα Μαρία Καβογιάννη έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό και θεατρικό κοινό μέσα από τους κωμικούς ...