Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Γυναίκα από τον Βόλο γέννησε μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο 5 λεπτά πριν φτάσει στην κλινική – «Υποκλίνομαι» λέει ο σύζυγός της

Γυναίκα από τον Βόλο γέννησε μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο 5 λεπτά πριν φτάσει στην κλινική – «Υποκλίνομαι» λέει ο σύζυγός της

Μία γυναίκα από τον Βόλο γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ κατευθύνονταν με τον σύζυγό της σε ιδιωτική κλινική στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, όταν το ζευγάρι έφυγε από το Βόλο με το αυτοκίνητο, ώστε να πάνε στην ιδιωτική κλινική για την γέννηση του παιδιού τους.

Στο ΠΕΒ η γυναίκα διαπιστώνει ότι έσπασαν τα νερά και ένα μόλις χιλιόμετρο έξω από την κλινική, ξεκίνησε ο τοκετός. Δεν έχασε λεπτό την ψυχραιμία της και τράβηξε την μπέμπα στην αγκαλιά της. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν έξω από την κλινική όπου στα επείγοντα τους περίμεναν οι νοσηλευτές και ο γιατρός για να τους παραλάβουν.

Όπως είπε στο magnesianews.gr ο πατέρας «υποκλίνομαι στην γυναίκα μου που χωρίς να πανικοβληθεί γέννησε μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο εν κινήσει ένα υπέροχο κοριτσάκι. Η ζωή είναι ωραία».

Δες επίσης

Λαρισαία θύμα «ρομαντικής απάτης» από «Αμερικανό γιατρό» στην εμπόλεμη ζώνη

Ειδικευμένος στις… απάτες αποδείχθηκε τελικά ο «Αμερικανός δόκτωρ», αφού κατάφερε να αποσπάσει περί τις 10.000 ...