Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Γρηγόρης Αρναούτογλου: Κόντεψα να σκοτώσω τρεις ανθρώπους σε ένα βράδυ από τα χάπια

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Κόντεψα να σκοτώσω τρεις ανθρώπους σε ένα βράδυ από τα χάπια

Για τα φάρμακα που πήρε για το αδυνάτισμα και τα οποία τον έκαναν οξύθυμο μίλησε ξανά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που το μεσημέρι της Κυριακής (26.11.2023) μίλησε στο Break και τη Βάσω Λασκαράκη.

«Η Νάνσυ μου λέει κιόλας “σταμάτα πια, το έχεις πει 500 φορές” αλλά δεν θα σταματήσω, πρέπει να το πω για να βοηθήσω όσο κόσμο γίνεται να μην παίρνει χάπια», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, περιγράφοντας στη Βάσω Λασκαράκη πως παραλίγο να βρεθεί στη φυλακή!

«Τον τελευταίο καιρό μίλησα για τα φάρμακα που πήρα για το αδυνάτισμα και η Νάνσυ μου λέει κιόλας “σταμάτα πια, το έχεις πει 500 φορές” αλλά δεν θα σταματήσω. Κόντεψα, ας πούμε, να βρεθώ στη φυλακή γιατί κόντεψα να σκοτώσω τρεις ανθρώπους σε ένα βράδυ από τα φάρμακα που έπαιρνα.

Αυτό το πράγμα μπορείς να πεις να μην το πω αλλά πρέπει να μην το πω; Όχι, πρέπει να το πω για να βοηθήσω όσο κόσμο γίνεται να μην παίρνει χάπια γιατί ξέρω τον πόνο του να έχεις πολλά κιλά. Ξέρω πόσος κόσμος στεναχωριέται και πονάει για να χάσει τα κιλά του.

Τι παίδεμα είναι, τι στεναχώρια, τι περνάς που μπορεί να το περνάς για 10 και για 20 και για 30 χρόνια. Το bullying που τρως για τα κιλά, το πόσο πολύ σε καταδυναστεύει αυτή η ιστορία και είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα.

Σου λέει ο άλλος “θα κάνεις αυτό για να χάσεις κιλά” και λες εσύ “ναι, κάνω ότι μου πείτε μόνο για να τα χάσω”. Αυτό όμως, όπως είπα και ‘γω, θα με οδηγούσε σε ένα τέλος στη ζωή μου. Τέλος της ζωής μου. Μιλάω για τέλος, όχι για ημίμετρα», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Έχω αποφασίσει ότι μετά τα 33 μου χρόνια δεν θα ξαναπώ ποτέ ψέματα και δεν είπα ποτέ ψέματα. Σοκάρονται πολλές φορές για τις αλήθειες που λέω στον αέρα. Μίλησα για τον ψυχίατρο που πήγα, για τα φάρμακα που πήρα, για το τι χρειάστηκε να αλλάξω στη ζωή μου όταν ζήτησα να φύγω και έμεινα εκτός τηλεόρασης.

Από τη στιγμή που είσαι παρουσιαστής, πιστεύω, θα τα μοιραστείς όλα αν θέλεις πραγματικά να σε πιστεύουν. Και τα κακά μου και τα στραβά μου και τα λάθη μου και είτε θα σε ακολουθήσουν για την αλήθεια που έχεις είτε δεν θα σε ακολουθήσουν γιατί υπάρχουν και πάρα πολλοί που δεν με συμπαθούν τηλεοπτικά. Μπορεί να πούνε ότι “δεν μας αρέσει ο Αρναούτογλου και αυτό το δέχομαι”» σημείωσε ο γνωστός παρουσιαστής.

newsit

Δες επίσης

Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Κατσάμπας, μέλος του συγκροτήματος «Αδελφοί Κατσάμπα»

Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Κατσάμπας που μαζί με τον αδερφό του είχαν γράψει τη δική τους ιστορία ...