Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Γνωστός ηθοποιός εξομολογείται: Έκανα χρήση ναρκωτικών για μία περίοδο

Γνωστός ηθοποιός εξομολογείται: Έκανα χρήση ναρκωτικών για μία περίοδο

Ο ηθοποιός … Μελέτης Ηλίας κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και αποκάλυψε ότι πριν από αρκετά χρόνια είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.  

«Έχω κάνει διάφορες βλακείες ως νέος που δεν είναι άξια λόγου γιατί δίνεις μετά και λάθος παράδειγμα. Είναι λίγο επικίνδυνα. Έχω κάνει διάφορα. Έχει τύχει, ας πούμε, μια περίοδο που έκανα χρήση ναρκωτικών. Το οποίο, στην άγνοια κινδύνου που είχα τότε και στην τρέλα των 20 – 25, δεν του έδινες σημασία αλλά μπορείς να φέρεις σε μεγάλο κίνδυνο και τον εαυτό σου αλλά και κάποιους ανθρώπους γύρω σου», είπε αρχικά ο Μελέτη Ηλίας.

Και εξήγησε ο ηθοποιός: «Αυτό είναι κάτι το οποίο νομίζεις ότι το κάνεις σαν χαβαλέ, σαν κάτι το οποίο το ελέγχεις, σαν κάτι το οποίο μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία, αλλά μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να γυρίσει μπούμερανγκ και να καταστραφείς εντελώς».

«Ήμουν τυχερός και με αφορμή ένα περιστατικό, που παραλίγο να σκοτωθώ σε τροχαίο ατύχημα, είπα τέλος. Μαχαίρι. Τέλος. Ήταν μια περίοδος στην οποία πέρασα μέσα από μια άγνοια κινδύνου, ένα πεντάμηνο, εξάμηνο, μπορεί και χρόνο αλλά μετά είπα μαχαίρι», πρόσθεσε ο Μελέτης Ηλίας για να εξομολογηθεί ότι: «για μένα ήταν τόσο ισχυρή και μεγάλη απόφαση να σταματήσω που είπα OK και το ήλεγχα. Δεν έφτασα στο σημείο να ζητήσω την βοήθεια ειδικού. Δεν είχα περάσει αυτή τη γραμμή, σε σημείο εθισμού. Ήταν καθαρά για -προσωπική ευχαρίστηση- πήγα να πω, αλλά είναι προσωπική βλακεία. Μπορείς να περάσεις και λάθος μήνυμα γιατί θα πουν ‘είδες; το έπαθε και τελικά το ξεπέρασε’, αλλά όχι, δεν μπορείς να το ξεπεράσεις εύκολα. Καλό θα ήταν να μην το αρχίσεις ποτέ γιατί δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσει ο οργανισμός σου».
enikos

Δες επίσης

Πώς να προστατεύσετε το παιδί σας από τον ήλιο

Με τη ζέστη των τελευταίων ημερών οι περισσότεροι από εμάς το μόνο που θέλουν είναι ...