Σάββατο, 18 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Γκλέτσος: Θα παραιτηθώ εάν περάσει το όνομα των Σκοπίων με τη λέξη Μακεδονία

Γκλέτσος: Θα παραιτηθώ εάν περάσει το όνομα των Σκοπίων με τη λέξη Μακεδονία

Ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του δημάρχου Στυλίδας, εάν τελικά περάσει το όνομα τωνΣκοπίων με συνθετικό τη λέξη Μακεδονία,ανακοίνωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

” Είμαι πεπεισμένος, ότι κανείς Έλληνας πολιτικός δεν επιθυμεί πραγματικά να συμβεί αυτό. Καταλαβαίνω ότι ξένα κέντρα, παράκεντρα εξουσίας πιέζουν αφόρητα γι’αυτό. Η παραίτησή μου λοιπόν ειρηνικά και ταπεινά αντιπολιτεύεται αυτά τα κέντρα και όχι το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Βεβαίως με το ίδιο ηθικό συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας”, δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

enikos

Δες επίσης

Κεφαλονιά: Στη φυλακή οι 3 κατηγορούμενοι για τον θάνατο της Μυρτούς – Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους, στο μικροσκόπιο 66χρονος από την Πρέβεζα

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση θανάτου της 19χρονης ...