Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Διατροφή / Γιατί δεν πρέπει ποτέ να σπάτε τα μακαρόνια πριν τα μαγειρέψετε

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να σπάτε τα μακαρόνια πριν τα μαγειρέψετε

Μια συγγραφέας βιβλίου μαγειρικής μοιράστηκε τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι μάγειρες στο σπίτι κατά την προετοιμασία των ζυμαρικών, συμπεριλαμβανομένου του σπασίματος των μακαρονιών για να χωράνε στην κατσαρόλα, αλλά και της προσθήκης λαδιού στο νερό που βράζει.

Η Ιταλοαυστραλή τηλεοπτική μαγείρισσα και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, Σίλβια Κολόκα, αποκάλυψε τους χρυσούς κανόνες της για το μαγείρεμα του τέλειου πιάτου ζυμαρικών.

Στο νέο της βιβλίο, «Simple Italian», η 43χρονη σεφ λέει ότι δεν πρέπει ποτέ να σπάτε να μακαρόνια πριν τα βράσετε, γιατί το μήκος τους είναι ιδανικό για να τυλίγονται γύρω από το πιρούνι. «Με εξαίρεση μόνο εάν χρησιμοποιείτε τα μακαρόνια ως προσθήκη σε μια σούπα, δεν πρέπει ποτέ να τα σπάτε για να χωράνε καλύτερα στην κατσαρόλα. Απλώς, χρησιμοποιήστε μια μεγαλύτερη».
Πηγή: iefimerida.gr

Δες επίσης

Τι πρέπει να προσέχετε όταν ψήνετε στα κάρβουνα

Αύριο, Κυριακή του Πάσχα, το έθιμο επιβάλλει το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, είτε αρνί, είτε κατσίκι, ...