Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Γιάννης Βογιατζής: Έχει διαφορά ο θεατρίνος και ο θεατρινισμός – Η σπόντα για τους σταρ

Γιάννης Βογιατζής: Έχει διαφορά ο θεατρίνος και ο θεατρινισμός – Η σπόντα για τους σταρ

Ο μεγάλος ηθοποιόςΓιάννης Βογιατζής μίλησε σε συνέντευξή του στον Alpha για το αν υπάρχουν σταρ πλέον στην Ελλάδα, αλλά και για το ποιοι ήταν σταρ στην χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

“Σταρ μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Σταρ στην Ελλάδα ήταν η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Χορν. Ορισμένοι κάνουν πράγματα με σκοπό να τους γνωρίσει ο κόσμος και να τους ζητήσει ένα αυτόγραφο. Αυτό δεν έχει σχέση με την δουλειά μας. Έχει διαφορά ο θεατρίνος και ο θεατρινισμός” τόνισε.

“Η πρώτη ταινία που είχα κάνει στην Φίνος Φιλμ ήταν το «Λατέρνα, φτώχεια και γαρύφαλλο» όπου έκανα έναν γιατρό. Η Τζένη Καρέζη είχε ερωτικές σχέσεις με τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Και οι δύο ήταν φίλοι μου από την δραματική σχολή του Εθνικού. Μου είπε ο Σακελλάριος όσα θα έπρεπε να πω και μου είχαν δώσει το κείμενο. Όλη τη νύχτα δεν είχα κοιμηθεί από την χαρά μου για να πω το κείμενο. Ε, λοιπόν, έκανα πέντε φορές στοπ! Εγώ που δεν κάνω ποτέ στοπ” περιέγραψε.

«Ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν από τους συγγραφείς που ήξερε ποιος είσαι και έγραφε επάνω στις δυνατότητες σου. Δεν πρόσεχε, όμως, τον εαυτό του και μας έφυγε τόσο μικρός στην ηλικία».

 

Δες επίσης

Δύο Ξένοι: Το «άσεμνο» επεισόδιο 41 με τον Σεργιανόπουλο που απαγορεύτηκε και δεν προβάλλεται ποτέ από το MEGA

Δυο Ξένοι: Η ρομαντική κομεντί των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου έχει αποκτήσει διαστάσεις θρύλου ...