Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Φραστική επίθεση με απειλή του πρώην δημάρχου Μετεώρων σε δημοσιογράφο – “Θα σε σκίσω…” Δείτε το βιντεο

Φραστική επίθεση με απειλή του πρώην δημάρχου Μετεώρων σε δημοσιογράφο – “Θα σε σκίσω…” Δείτε το βιντεο

Μια εντελώς ανάρμοστη συμπεριφορά που δεν τον τιμά ως πρώην αιρετό, ως άνδρα, αλλά και ως άνθρωπο γενικότερα, επέδειξε απόψε ο πρώην δήμαρχος δήμου Μετεώρων, Θοδωρής Αλέκος.

Όλα συνέβησαν την ώρα που έκανα το σχετικό ρεπορτάζ σαν παρουσιάστρια ραδιοφωνικής εκπομπής στο Ρ/Σ ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ και διαχειρίστρια της τοπικής ιστοσελίδας «meteorafmnews.gr» κάλυπτα μέσω live streaming βίντεο τις κινητοποιήσεις των αγροτών στο κέντρο της πόλης μας.

Την ώρα, λοιπόν, του ρεπορτάζ ο πρώην Δήμαρχος, που βρισκόταν στο χώρο των κινητοποιήσεων στην πλατεία Δημαρχείου, κινήθηκε προς το μέρος μου και χωρίς να προκληθεί είπε επί λέξει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Γεια σου Κατερίνα. Μου είπαν ότι είπες κακές κουβέντες για μένα. Αν ισχύει, θα σε ξεσκίσω, να το ξέρεις.» 

Τον ενημέρωσα ότι βρίσκεται σε live μετάδοση στα social media και ότι όσα λέει ακούγονται δημόσια σε ζωντανό χρόνο. Μάλιστα με ταραχή τον ξανά ρώτησα περισσότερες από μία φορές αν με απειλεί, με τον πρώην Δήμαρχο να απαντά «ναι, αν το έκανες».

Ανήκουστη, απαράδεκτη και καταδικαστέα συμπεριφορά από τον πρώην πρώτο πολίτη του δήμου μας, μέσω αυτής της προσβλητικής και απειλητικής επίθεσης απέναντι σε μια γυναίκα

Δες επίσης

Ενας Τρικαλινής καταγωγής υποψήφιος ευρωβουλευτής με το “Κόσμος”

Ενας Τρικαλινής καταγωγής, ο Φωτης Καψάλης κατέρχεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το “Κόσμος” Ακολουθεί η ...