Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Φωτεινή Πιπιλή: Βγαίνει η κάθε κακομοίρα, λέει τον πόνο της και στήνει καριέρα με τα προσωπικά της

Φωτεινή Πιπιλή: Βγαίνει η κάθε κακομοίρα, λέει τον πόνο της και στήνει καριέρα με τα προσωπικά της

Η Φωτεινή Πιπιλή παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη. Η γνωστή δημοσιογράφος και πολιτικός ήταν καλεσμένη στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τετάρτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διπλό της επίθετο, τον 10ετή γάμο της αλλά και τις καριέρες που στήνουν κάποιες προβάλλοντας μόνο τα προσωπικά τους.

«Εγώ ονομάζομαι Φωτεινή Ανδρέου Πιπιλή απλώς δεν πέρναγε το επίθετο μου γιατί ο αδελφός του πατέρα μου ήταν ήδη σε περιποίηση από την Χούντα και ο άλλος μου ο θείος ο στρατηγός. Εγώ είχα με την ιδιωτική παραγωγή επαφή για αυτό και μου είπαν ότι είναι λίγο δύσκολο αυτό το επίθετο και θα έχεις ντράβαλα οπότε δεν ήξερε κανείς ποια είμαι» τόνισε η Φωτεινή Πιπιλή και πρόσθεσε:

“Ο μπαμπάς μου λέγεται Ανδρέας και εγώ είμαι η Φωτεινή Ανδρέου Πιπιλή. Για λόγους εκείνης της εποχής παρέμεινε το δεύτερο. Υπήρξα για 10 χρόνια παντρεμένη, δεν είχα αλλάξει ποτέ μα ποτέ ταυτότητα”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις γυναίκες που κάνουν καριέρα μόνο με βάση τα προσωπικά τους.

«Βγαίνει η κάθε κακομοίρα και λέει τον πόνο της ψυχής της στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα περιοδικά. Για τον έρωτα της ζωής της, τον άνδρα της ζωής της, τον προηγούμενο άνδρα της ζωής της, τον μελλοντικό άνδρα της ζωής της», υπογράμμισε και κατέληξε:

“Μετά, αφού δημιουργεί όλο αυτό το κλίμα και τα λέει όλα, διαμαρτύρεται που στο τάδε περιοδικό ή στην τάδε εφημερίδα την κυνηγούν οι παπαράτσι για να την βγάλουν φωτογραφία. Μα αφού έχει στήσεις μια ολόκληρη καριέρα με τα προσωπικά σου γιατί και ο παπαράτσι να μην κάνει τη δουλειά του; Είναι μυστικά που πρέπει να τα κρατάς”.

 

enikos

 

Δες επίσης

Πέθανε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Πέθανε, σε ηλικία 91 ετών, η σπουδαία ηθοποιός, Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Σπούδασε φωνητική στο Ελληνικό Ωδείο και ...