Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2026
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Φέσια από τουριστικό γραφείο σε ξενοδόχους των παραλίων της Λάρισας

Φέσια από τουριστικό γραφείο σε ξενοδόχους των παραλίων της Λάρισας

Σε απόγνωση βρίσκονται ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων στα παράλια του νομού Λάρισας που συνεργάστηκαν με γραφείο τουρισμού που φέρνει στην περιοχή Πολωνούς τουρίστες.
Οι διαβεβαιώσεις του εκπροσώπου του γραφείου εδώ και πολύ καιρό ήταν ότι θα πληρωθούν τα οφειλόμενα κάτι που δεν έγινε πράξη με αποτέλεσμα πολλοί από τους ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες να σκέπτονται τη νομική οδό.
Την ερχόμενη Παρασκευή ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, στους οποίους οφείλονται χιλιάδες ευρώ θα συναντηθούν στη Λάρισα για να αποφασίσουν τον τρόπο που θα διεκδικήσουν τα οφειλόμενα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι πρώτη φορά που το συγκεκριμένο γραφείο δεν έχει πληρώσει οφειλόμενα, ρίχνοντας τα βάρη στις ξένες εταιρίες.

ert.gr

Δες επίσης

Τρόμος για κοπέλα στη Λάρισα: Διερχόμενος άνδρας την τραυμάτισε στα καλά καθούμενα με μπουκάλι στο πρόσωπο

Τον απόλυτο φόβο ένιωσε μια κοπέλα στη Λάρισα προχθές Τρίτη, νωρίς το μεσημέρι σε δρόμο ...