Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω θυμώσει πάρα πολύ, με ενοχλεί αυτή η υποκρισία»

Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω θυμώσει πάρα πολύ, με ενοχλεί αυτή η υποκρισία»

Η Ελεωνόρα Μελέτη αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος και στα σχόλια που έκαναν άνθρωποι της τηλεόρασης για το συγκεκριμένο θέμα. Η παρουσιάστρια ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής “Mega καλημέρα.

«Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι να γίνονται κάποιοι στα μάτια του κόσμου πιο αρεστοί γιατί κουνούν το δάκτυλο, διδάσκουν την κοινωνία πως θα έπρεπε να είναι τα πράγματα. Ενώ στην ουσία ούτε οι ίδιοι υποστηρίζουν αυτή τη στάση. Εγώ το θεωρώ παντελώς υποκριτικό. Είμαι υπέρ της άποψης ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι γουστάρει, το θέμα είναι ότι αυτός που στοχεύουν τα σχόλια δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται και δεν θα έπρεπε να το παίρνει μέσα του. Αυτή είναι η λύση», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε στη συνέχεια: «Ο καθένας πρέπει να δουλεύει για τον εαυτό του έτσι ώστε αυτοί που δέχονται τα σχόλια να μην επηρεάζονται και αυτοί που τα κάνουν να σταματήσουν να τα κάνουν. Δεν θα σταματήσει κανείς να σχολιάζει όσο υπάρχουμε εμείς οι υπόλοιποι που κουνάμε το δάκτυλο και ηθικολογούμε με αφορμή ένα τέτοιο ξέσπασμα κάθε φορά».

«Κάθε φορά στις δηλώσεις του Κονδυλάτου με ενοχλεί αυτή η υποκρισία. Όλοι πια είμαστε ηθικοί, όλοι πια είμαστε αρεστοί αλλά στην πράξη όταν δεν υπάρχουν κάμερες θα κάνουμε και το κουτσομπολιό μας, θα κάνουμε και το θάψιμό μας, μπορεί να μην αφορά στα κιλά αλλά στην επίδοση, στην εξυπνάδα, στον σύζυγό του, στα μαλλιά του. Είμαστε όλοι ένα μέρος αυτής της υποκρισίας και αυτής της παθογένειας. Ο καθένας να δουλέψει για τον εαυτό του. Έχω θυμώσει πάρα πολύ, πραγματικά έχω θυμώσει. Με ενοχλεί πάρα πολύ η υποκρισία», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

enikos

Δες επίσης

Στέφανος Κορκολής: «Δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα το παλεύω, κοντεύω 10 χρόνια»

Ο Στέφανος Κορκολής βρέθηκε «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, μαζί με τη Σοφία Μανουσάκη το ...