Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Κόσμος / Έστειλε μήνυμα στο κινητό του νεκρού πατέρα της – «Έμεινα έκπληκτη όταν πήρα απάντηση»

Έστειλε μήνυμα στο κινητό του νεκρού πατέρα της – «Έμεινα έκπληκτη όταν πήρα απάντηση»

Μία γυναίκα είχε μία απροσδόκητη συνομιλία με γραπτά μηνύματα όταν έστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του νεκρού πατέρα της. Έμεινε κυριολεκτικά έκπληκτη όταν πήρε απάντηση.

Ο πατέρας της Κάθι πέθανε το 2020. Η νεαρή γυναίκα έστελνε μηνύματα στον παλιό αριθμό τηλεφώνου του νεκρού πατέρα της εδώ και δύο χρόνια όταν ήθελε να του μιλήσει.

Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον πατέρα της. Του έγραψε σε μήνυμα: «Μου λείπεις κάθε μέρα». Φυσικά δεν περίμενε κάποια απάντηση. Ωστόσο λίγα λεπτά μετά στην οθόνη του κινητού της είδε μία απάντηση με δύο ερωτηματικά.

Η Κάθι έμεινε έκπληκτη όταν πήρε απάντηση από τον αριθμό του νεκρού πατέρα της.
Η Κάθι έμεινε έκπληκτη όταν πήρε απάντηση από τον αριθμό του νεκρού πατέρα της. Πηγή: Reddit

«Έμεινα έκπληκτη όταν πήρα απάντηση»

«Ουάου. Αυτός είναι ο παλιός αριθμός τηλεφώνου του μπαμπά μου. Πέθανε το 2020. Δεν περίμενα απάντηση», έγραψε η Κάθι. Τελικά ο άγνωστος νέος ιδιοκτήτης του αριθμού ήθελε να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα. Έτσι την ρώτησε αν θέλει να δει μία φωτογραφία της γάτας του να κάνει ανοησίες.

«Ναι» απάντησε η Κάθι και τότε ο άγνωστος έστειλε την φωτογραφία της γάτας του που χασμουριέται. Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταμάτησαν εδώ. Η γυναίκα ρώτησε το όνομα της γάτας και έμαθε ότι ονομάζεται Λάκι. Αυτό είναι ένα όνομα με ιδιαίτερο συμβολισμό για την οικογένεια της Κάθι.

«Όταν ήμουν παιδί, ο μπαμπάς μου μας πήρε ένα κουτάβι που το έλεγαν Λάκι», έγραψε η Κάθι. «Εύχομαι να μπορούσα να σου δώσω μία αγκαλιά», της απάντησε ο άγνωστος. «Σ΄ευχαριστώ! Αυτό το νιώθω σαν μία αγκαλιά από εκείνον», ανέφερε η Κάθι.

 Ο άγνωστος της έστειλε την φωτογραφία της γάτας του για να της φτιάξει την διάθεση.
Ο άγνωστος της έστειλε την φωτογραφία της γάτας του για να της φτιάξει την διάθεση. Πηγή: Reddit

«Μόλις πήρες ένα σημάδια από τον πατέρα σου»

Πολλοί χρήστες από τον ιστότοπο Reddit συγκλονίστηκαν με την ιστορία της Κάθι και κάποιοι υποστήριξαν ότι οι απαντήσεις ήταν ένα σημάδι από τον νεκρό πατέρα της. «Τα σημάδια υπάρχουν παντού και μόλις έλαβες ένα από τον πατέρα σου», ανέφερε ένας χρήστης.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Είμαι πατέρας και αυτό έφερε δάκρυα στα μάτια μου». «Αυτή η ανάρτηση θα με κάνει να δημιουργήσω ένα άλμπουμ με τις χαριτωμένες φωτογραφίες της γάτας μου σε περίπτωση λανθασμένων αριθμών ή κειμένων απάτης», είπε μια γυναίκα.

Μερικοί μοιράστηκαν παρόμοιες αναμνήσεις από τους γονείς τους, που έχουν πεθάνει. «Διατηρήσαμε ενεργό τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του πατέρα μου για μεγάλο χρονικό διάστημα αφότου πέθανε το 2011, ώστε να μπορώ να ακούω τη φωνή του στον τηλεφωνητή του», έγραψε ένας χρήστης.

«Και εγώ άφηνα μηνύματα στο πουθενά, όταν θα ένιωθα πραγματικά ευάλωτη και συντετριμμένη στα χρόνια που ακολούθησαν τον θάνατό του. Σε νιώθω και οι σκέψεις μου είναι μαζί σου», αποκάλυψε μια γυναίκα.

«Έχασα τον μπαμπά μου πριν από 13 χρόνια και έχω μια ηχογράφηση του να μου διαβάζει ένα βιβλίο που ακούω κάθε τόσο όταν μου λείπει λίγο παραπάνω. Είναι τα μικρά πράγματα που λατρεύαμε εκείνη τη στιγμή που θα θέλαμε να μπορούσαμε να ζήσουμε τώρα», είπε ένας άλλος.

 

 

 

enikos

Δες επίσης

Τεχνολογία: Επικίνδυνο τρόφιμο ή η εφεύρεση του 21ου αιώνα; – Τι είναι τελικά το τεχνητό κρέας;

Από το 1960, η κατανάλωση κρέατος παγκοσμίως αυξάνεται δραματικά, ακόμη και σε ασιατικές χώρες που ...