Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / Έρωτες και χρήματα προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Έρωτες και χρήματα προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, έρχεται «χρυσό» μάμαλο (9-15/10) για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια, καθώς «σκάνε» χρήματα και έρωτες.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στην Παρθένο και ο ΄Άρης στον Σκορπιό δείχνουν μια καλή εξέλιξη των υποθέσεών σας, τόσο των επιχειρηματικών, όσο και των οικονομικών. Το φαινόμενο όμως της έκλειψης του Ήλιου, το προσεχές Σάββατο στο ζώδιο του Ζυγού, προκαλεί περιστασιακά γεγονότα που αναβάλλουν για λίγο αυτά που θα θέλατε να γίνουν, ή να έχετε. Υπερασπιστείτε τα σχέδια και τις ιδέες σας, αποφύγετε ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε και μην εκφράζεστε απερίσκεπτα σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε.

Υδροχόος

Ξαφνικά ο ουρανός θα σκοτεινιάσει, κυρίως μετά την Τετάρτη, ενώ μια σειρά από περιστατικά θα βραχυκυκλώσουν την καθημερινότητά σας. Αρκετοί θα φτάσετε για λίγο σε ένα μεγάλο αδιέξοδο και αυτό γιατί θα σας επηρεάσει η έκλειψη του Ήλιου στο Ζυγό, το προσεχές Σάββατο. Τομείς που εκτίθενται σε κινδύνους είναι εμπορικές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια και σπουδές. Αποφύγετε να πιέσετε το χρόνο, τις καταστάσεις και κάποιους ανθρώπινους παράγοντες. Αποφύγετε επίσης πολυσύχναστους χώρους και άγνωστους για σας ανθρώπους, σε επίπεδο κοινωνικής σχέσης.

Ιχθύες

Η έκλειψη του Ήλιου το προσεχές Σάββατο στο ζώδιο του Ζυγού θα προκαλέσει ένα μεγάλο παλιρροϊκό κύμα το οποίο θα κτυπήσει την ασφάλεια κάποιων κεκτημένων, ή αυτά καθαυτά τα οικονομικά σας. Συνειδητοποιήστε τις προειδοποιήσεις που θα σας δοθούν, τόσο από γεγονότα, όσο και από ανθρώπινες συμπεριφορές. Φύγετε κάπου μακριά το προσεχές Σαββατοκύριακο, εκεί που δεν θα υπάρχει εκδοχή ταλαιπωρίας και ανατροπής ισορροπιών. Μην παρασύρεστε από τη γοητεία τρίτων, ή την προπαγάνδα για να ακολουθήσετε το δικό τους πρόγραμμα. Περιορίστε τις κινήσεις σας, μειώστε τα έξοδά σας και μη κάνετε τίποτα το οποίο θα μπορούσε να γίνει αιτία φασαρίας, ή κακής εκτίμησης για τον ίδιο σας τον εαυτό!

Καρκίνος

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε όλη αυτή την εβδομάδα, καθώς οι δυσκολίες μεγαλώνουν όπως πληθαίνουν και τα αναπάντεχα κάθε είδους! Η αλλαγή της θέσης της Αφροδίτης και του Άρη δημιουργούν ένα κύμα αναστατώσεων, από γεγονότα που δεν είχατε υπολογίσει. Επίσης θα σας εκπλήξουν και κάποιες σκληρές συμπεριφορές δικών σας ανθρώπων. Με δυο λόγια αποκαλύπτεται μια σκληρή πραγματικότητα, την οποία πρέπει να λάβετε υπόψη σας, κινούμενοι ανάλογα στην από εδώ και πέρα πορεία σας.

elle.gr

Δες επίσης

Θιασώτης μετάδοσης της γνώσης ο Κώστας Φαμίσης

Μια εξαιρετικής σημασίας ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Καλαμπάκα με τίτλο « Το σύγχρονο Ποδόσφαιρο, ...