Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ερχονται οι …σωτήρες να μας σώσουν! Είναι όμως φούσκες που θα …σκάσουν κάποτε

Ερχονται οι …σωτήρες να μας σώσουν! Είναι όμως φούσκες που θα …σκάσουν κάποτε

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε ότι όλο και περισσότεροι εν δυνάμει υποψήφιοι βουλευτές, κυρίως από τα τρία κόμματα (Ν.Δ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ), εμφανίζονται σε χωριά των Τρικάλων για να πιάσουν, ξεκάθαρα, εκλογική πελατεία.

Ορισμένοι απ’ αυτούς δεν έχουν εκφράσει εδώ και χρόνια πολιτική άποψη για τα τεκταινόμενα στη χώρα και το νομό μας, άλλοι εμφανίζονται, ως ξερόλες, και με μια ξύλινη όπως λέγαν παλιά γλώσσα, προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες για το αγαθό των προθέσεών τους.

Ομως, οι ίδιοι, είναι καλά βολεμένοι, δικαίως και αδίκως, κι έχουν όχι μόνον τα προς το ζην αλλά και πολλά περισσότερα, οπότε δεν αντιλαμβάνονται την πραγματική ένοια του προβλήματος που αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας.

Αυτό που διαπίστωσα μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφικής πορείας. Υπόσχονται για την καρέκλα και όχι για το κοινωνικό σύνολο στο όνομα του οποίου πολιτεύονται.

Πρώτα γι ΄αυτούς, όπως τους έχω καταλάβει και ψυχολογήσει, είναι η καρέκλα της εξουσίας και έπεται η πατρίδα και η ευημερία των πολιτών.

Είναι απλώς πομφόλυγγες, δηλαδη φούσκες που κάποτε θα σκάσουν…Ομως όταν γίνει αυτό θα είναι αργά για εμάς τους πολλούς.

Δεν είναι όλοι ίδιοι και υπαρχουν πολιτικοί και υποψήφιοι αξιοσέβαστοι πραγματικά. Συμφωνώ απολύτως ότι δεν πρέπει όλα να τσουβαλιάζονται. Αλλά αυτοί είναι που εμφανίζονται με ύφος χιλίων καρδιναλίων με γνώση και σπουδές συνεχώς και μάλιστα κάποιος ετοιμάζει και ….βαρυσήμαντη ομιλία  δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα παρά μόνο φωτογραφίες και μεγάλες κουβέντες .

Μπορεί να κάνω λάθος κι αν αυτό συμβαίνει, ζητώ συγνώμη

Τους έχω …ζήσει

Απλά σκέφτομαι ελεύθερα κια φωναχτά.

Για το trikaladay.gr Κων/νος Καραποστόλης

 

 

 

Δες επίσης

Non stop Μιχαλάκης με πρωτιά στην ΕΝΠΕ και ισχυρή φωνή για Τρίκαλα – Θεσσαλία!

Μία ακόμη μεγάλη πρωτιά του Χρήστου Μιχαλάκη, που κατάφερε να επανεκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ...