Η υπάλληλος σάστισε αλλά κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της παρ’ ότι εκείνη τη στιγμή ήταν μόνη της στο μαγαζί καθώς είχε μόλις ξεκινήσει η βάρδιά της.

Η κοπέλα πρόλαβε να κλειδωθεί μέσα στο μαγαζί και να καλέσει τον ιδιοκτήτη

Όλα συνέβησαν γύρω στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή των Παλαιών.

Όπως περιέγραψε η 23χρονη στο taxydromos.gr, ο άνδρας την κυνήγησε κι εκείνη έτρεξε για να τον αποφύγει. «Όταν γύρισα να τον κοιτάξω, είδα ότι είχε ανοίξει το φερμουάρ και επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα» πρόσθεσε.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και η 23χρονη ενημέρωσαν την Αστυνομία για το συμβάν, η οποία διενεργεί εντατικούς ελέγχους προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης. Ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχολογικά αλλά και αλκοολισμού και είναι γνωστός στην περιοχή.

Γνωστός στην περιοχή ως «ο τρελός»

«Ήταν μόλις είχα πιάσει δουλειά και ήμουν μόνη μου στο μαγαζί. Εστηνα τα τραπέζια και κατάλαβα ότι κάποιος με παρακολουθεί» λέει το θύμα συμπληρώνοντας ότι «φατσικά είναι γνωστός στον Βόλο και έχω ακούσει να τον αποκαλούν ‘ο τρελός’».

Η κοπέλα κινήθηκε γρήγορα για να κλειδώσει το μαγαζί ώστε μην μπει ο άνδρας μέσα. «Τότε ξεκίνησε να με κυνηγάει. Μπήκα μέσα και κόλλησε στην πόρτα. Αρχισε να με απειλεί εκτοξεύοντας χυδαίες και πρόστυχες εκφράσεις», λέει η ίδια.

Ασφαλής εντός του καταστήματος αλλά και ψύχραιμη, σήκωσε το κινητό της και τον προειδοποίησε ότι θα τον καταγράψει, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να τραπεί σε φυγή.

Είχε ξαναπάει το μεσημέρι

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, το ίδιο μεσημέρι ο δράστης είχε επισκεφτεί ξανά το μαγαζί.

«Τον βρήκα μέσα στην αποθήκη του καταστήματος, δεν ξέρω πώς μπήκε. Μου ζήτησε μία κόκα κόλα και μου είπε ότι είναι άστεγος. Του έδωσα, όμως στη συνέχεια ζήτησε και ένα μπουκάλι κρασί, δηλώνοντας πως είναι αλκοολικός. Τότε τον έδιωξα», λέει ο ίδιος χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.

«Με πήρε αμέσως η υπάλληλός μου τηλέφωνο και μου είπε τι είχε γίνει. Μου περιέγραψε τον άνδρα και τη στιχομυθία που είχαν μεταξύ τους και κατάλαβα ότι ήταν ο ίδιος που έδιωξα κακήν κακώς το μεσημέρι» προσθέτει εκφράζοντας ανακούφιση που «ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα χειρότερο στην κοπέλα που ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στο μαγαζί».