Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Επεισοδιακά γεννητούρια στη Λάρισα: Έσπασαν τα νερά, χάλασε το αυτοκίνητο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην κλινική

Επεισοδιακά γεννητούρια στη Λάρισα: Έσπασαν τα νερά, χάλασε το αυτοκίνητο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην κλινική

Παρ’ ολίγον… γεννητούρια μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Λάρισας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, η  γυναίκα ξεκίνησε από την Ελασσόνα για να γεννήσει σε κλινική της Λάρισας, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα που επέβαινε υπέστη μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στο ύψος της Τσαριτσάνης.

Κι ενώ ο τοκετός είχε ήδη ξεκινήσει για τη γυναίκα, μεταφέρθηκε σε παρακείμενο βενζινάδικο για να ζητήσει βοήθεια βοήθεια.

Ενημερώθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου έσπευσε στο σημείο, παραλαμβάνοντας την ετοιμόγεννη γυναίκα για να την μεταφέρει στην κλινική.

Ωστόσο, το μωρό φαινόταν… βιαστικό και ήταν θέμα λεπτών να γεννήσει. Ο οδηγός του ασθενοφόρου επιτάχυνε όσο μπορούσε, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της αστυνομίας που από το ύψος της Γιάννουλης συνόδεψε το ασθενοφόρο με δικυκλιστή της Τροχαίας ώστε να φθάσει το συντομότερο στη μαιευτική κλινική που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας.

Τελικά η αγωνιώδης επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, αφού η γυναίκα γέννησε ελάχιστα αφότου έφθασε στην κλινική.

 onlarissa.gr

Δες επίσης

Λάρισα: Σταμάτησε το ζεϊμπέκικο στα μπουζούκια και της έκανε πρόταση γάμου

Την πρόταση γάμου στα μπουζούκια στη Λάρισα την γνώριζαν ελάχιστοι. Η μουσική σταμάτησε και ένα ολόκληρο μαγαζί περίμενε την ...