Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Εντατικές εργασίες για την αποκατάσταση των αναχωμάτων στα Μ. Καλύβια

Εντατικές εργασίες για την αποκατάσταση των αναχωμάτων στα Μ. Καλύβια

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων τις εργασίες αποκατάστασης και ενίσχυσης των αναχωμάτων και στην περιοχή των Μεγάλων Καλυβίων.

Υλοποιώντας το σχεδιασμό που έχει γίνει τα μηχανήματα υλοποιούν παρεμβάσεις στο ρέμα Λαζαρίνας στο ύψος των Μ. Καλυβίων, αποκαθιστώντας τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες πρωτοφανείς κακοκαιρίες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος συντονίζει το σύνολο των παρεμβάσεων αποκατάστασης στα αναχώματα σε όλο το Νομό, παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των εργασιών τονίζοντας πως «οι καταστροφές στα αναχώματα και στην περιοχή των Μεγάλων Καλυβίων είναι μεγάλες και όπως οφείλαμε κινηθήκαμε άμεσα για την αποκατάστασή τους, έτσι ώστε να μην προκύψουν νέα προβλήματα από μία επιδείνωση του καιρού.

Είναι μία μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια που γίνεται σε όλο το Νομό, αφού το μέγεθος των καταστροφών είναι τεράστιο, αλλά προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς σε δεκάδες σημεία, ώστε να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις το συντομότερο δυνατό».

Δες επίσης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών γιατρών

ΣΥΝ.ΕΡΓ.ΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ...