Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Ένοχος για κακούργημα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Πέντε χρόνια κάθειρξη για τα ροζ βίντεο

Ένοχος για κακούργημα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Πέντε χρόνια κάθειρξη για τα ροζ βίντεο

Ένοχος για την τέλεση κακουργήματος κρίθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης. Του επιβλήθηκε πενταετής κάθειρξη για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση.

Νωρίτερα, η Εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του πρώην παρουσιαστή για κακούργημα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα από την πλευρά της καταγγέλλουσας να γίνει η δίκη χωρίς δημόσιο ακροατήριο. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, είχε διακοπεί για σήμερα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης.

Υπενθυμίζεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο σε κάθειρξη πέντε ετών, με τριετή αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ.

Ωστόσο, κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον Εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Δες επίσης

Απόστολος Λύτρας: «Ζητιανεύει» φαγητό στον Κορυδαλλό – Το «θερμό» επεισόδιο με συγκρατούμενο του πρώην αστυνομικό για μία προκαταβολή

Δύσκολες ώρες για τον Απόστολο Λύτρα στο κελί no4 της ΣΤ’ πτέρυγας στον Κορυδαλλό. Ο 52χρονος γνωστός ...