Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Εν μέσω ενθουσιώδους κλίματος η ομιλία του Θ. Χήρα στους ετεροδημότες της Αθήνας

Εν μέσω ενθουσιώδους κλίματος η ομιλία του Θ. Χήρα στους ετεροδημότες της Αθήνας

Το πρωί της Κυριακής, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του CANDIA HOTEL, πραγματοποιήθηκε εν μέσω ενθουσιώδους κλίματος, η ομιλία του Θοδωρή Χήρα, στους ετεροδημότες της Αθήνας.
Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης, προλόγισε ο Βαλάντης Τσιούτσιας, ο οποίος ανέλυσε λεπτομερώς τις βασικές αρχές και αξίες που πρεσβεύει η ίδρυση του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον».
Ο Θοδωρής Χήρας  άσκησε δριμεία κριτική προς την Δημοτική Αρχή, κάνοντας λόγο για εννέα χρόνια χαμένα και κάλεσε τους ετεροδημότες της πρωτεύουσας να ενώσουν δυνάμεις για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ευέλικτου Δήμου που θα βάζει στο επίκεντρο τις καθημερινές ανάγκες του δημότη.
« Τόσα χρόνια, πείτε μου, έγινε κάποιο έργο στο χωριό σας; » ήταν το ερώτημα που έθεσε στο πυκνό ακροατήριο.
Έμφαση δόθηκε επίσης στην τόνωση της τουριστικής ανάπτυξης με ενέργειες που θα αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής.
Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με ετεροδημότες που ανέφεραν σημαντικά ζητήματα όπως η αντιπλημμυρική προστασία, η εγκατάσταση των αιολικών, η δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας, το κατολισθητικό φαινόμενο Ροπωτού, το φράγμα της Πύλης, ενώ αίσθηση προκάλεσε η δέσμευση του Θοδωρή Χήρα για επαναφορά των λαϊκών συνελεύσεων σε τακτική βάση.
Μετά το πέρας της ομιλίας δέχθηκε “επίθεση” αγάπης από τους παρευρισκόμενους , ενώ οι ευχές νίκης στις προσεχείς εκλογές για τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” είχαν την τιμητική τους.

Δες επίσης

Την Κυριακή 23/6 κηδεύεται ο Γιώργος Βόκας που πέθανε ξαφνικά στην Καλαμπάκα

“Εφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Γεώργιος Βόκας. Η κηδεία του θα ...