Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Έμεινε από ρεύμα το Intercity στη Λάρισα: Ταλαιπωρία για τους επιβάτες – «Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε»

Έμεινε από ρεύμα το Intercity στη Λάρισα: Ταλαιπωρία για τους επιβάτες – «Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε»

Τα προβλήματα φαίνεται ότι συνεχίζονται στον σιδηρόδρομο, καθώς έμεινε από ρεύμα το Intercity με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για αρκετή ώρα λίγο πριν από την Λάρισα.

Συγκεκριμένα, η επιβατική αμαξοστοιχία από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής συνάντησε προβλήματα λίγο πριν από τη Λάρισα.

«Ξαφνικά λίγο έξω από την Λάρισα το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όπως ρώτησα και το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε περισσότερα από 30 λεπτά», δήλωσε στο MEGA ο κ. Μήνας, επιβάτης της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι επιβάτες, υπήρξε πρόβλημα στο ηλεκτροδοτικό δίκτυο του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για τουλάχιστον 30 λεπτά η αμαξοστοιχία.

«Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μας πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε», συμπλήρωσε ο επιβάτης.

Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη για τους επιβάτες, οι οποίοι δεν γνώριζαν εάν θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, ενώ έφτασαν με καθυστέρηση στον προορισμό τους.

Δες επίσης

Ανήλικες πιάστηκαν στα χέρια στο κέντρο της Λάρισας – Στο νοσοκομείο το ένα κορίτσι

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όταν δύο ανήλικα κορίτσια ενεπλάκησαν ...