Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Κόσμος / Έλληνας αστυνομικός διοικητής της Νέας Υόρκης συνταξιοδοτήθηκε με ζεϊμπέκικα, νησιώτικα και σπάσιμο πιάτων

Έλληνας αστυνομικός διοικητής της Νέας Υόρκης συνταξιοδοτήθηκε με ζεϊμπέκικα, νησιώτικα και σπάσιμο πιάτων

Ο ομογενής αστυνομικός διοικητής του τμήματος συγκοινωνιών Κ-9 της μητρόπολης των ΗΠΑ, Νέας Υόρκης, Τζον Πάπας, αποχαιρέτησε με καθαρά ελληνικό τρόπο την ενεργό δράση, καθώς αποφάσισε να γιορτάσει τη συνταξιοδότησή του με ζειμπέκικα, νησιώτικα και σπάσιμο πιάτων.

Οι συνάδελφοί του τέως πλέον ομογενή αστυνομικού Τζον Πάπας του τμήματος συγκοινωνιών Κ-9 της πόλης των ΗΠΑ θέλησαν να του πουν το «αντίο» από την υπηρεσία της Νέας Υόρκης  με τον δικό τους τρόπο, ο οποίος όμως, ήθελαν να έχει χρώμα Ελλάδας.

Έτσι έστησαν προς τιμήν του ένα μεγάλο ελληνικό γλέντι στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, στο οποίο ο ομογενής Τζον Πάπας έκλεψε την παράταση με τις χορευτικές του ικανότητες στους χορούς της χώρας καταγωγής του.

Ο παλαίμαχος πλέον ομογενής αστυνομικός χόρεψε ζεϊμπέκικα, νησιώτικα, ενώ το μενού είχε και σπάσιμο πιάτων. Μάλιστα το κρεσέντο του έγινε σε γνωστό ζεϊμπέκικο του Νότη Σφακιανάκη. Το γλέντι στήθηκε σε χώρο του αστυνομικού τμήματος της πόλης των ΗΠΑ, αλλά… απλώθηκε και σε δρόμο της Νέας Υόρκης.

«Είμαι ευγνώμων για όλα. Αγαπώ τους ανθρώπους μου, αγαπώ τη μονάδα μου, αγαπώ την οικογένειά μου», είπε ο ομογενής αστυνομικός.

«Είμαι παιδί μεταναστών. Οι γονείς μου εργάστηκαν σκληρά, όπως και πολλοί άλλοι μετανάστες. Είμαι παντρεμένος με μετανάστρια. Επίσης, είμαι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι οι γονείς μου επέλεξαν τις ΗΠΑ. Μερικές φορές ξεχνάμε τη σπουδαιότητα της χώρας μας. Είμαι ευγνώμων για όλα. Αγαπώ τους ανθρώπους μου, αγαπώ τη μονάδα μου, αγαπώ την οικογένειά μου», συμπλήρωσε.

Πρώην συνάδελφοί του αποτύπωσαν το ελληνικό γλέντι σε ένα αφιερωματικό βίντεο, το οποίο φυσικά έγινε viral.

newsit

Δες επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη: Ο Μπράνσον και ο εγγονός τού Οπενχάιμερ καλούν σε δράση για να αποτραπεί η «καταστροφή»

Δεκάδες γνωστές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο καλούν τους παγκόσμιους ηγέτες να αντιμετωπίσουν ...