Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Έλλη Στάη: «Μια γυναίκα αν δεν κουβαλάει και εγκέφαλο δεν είναι ποτέ όμορφη» – Τι αποκάλυψε για την ηλικία της και τους άντρες

Έλλη Στάη: «Μια γυναίκα αν δεν κουβαλάει και εγκέφαλο δεν είναι ποτέ όμορφη» – Τι αποκάλυψε για την ηλικία της και τους άντρες

Η Έλλη Στάη βρέθηκε καλεσμένη στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές» σε μια από τις επιλεκτικές συνεντεύξεις που κατά καιρούς παραχωρεί. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (18/04), μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο, το πώς αντιλαμβάνεται η ίδια την ομορφιά, τις διατροφικές της συνήθειες, τους άντρες αλλά και τον ρόλο της ως γιαγιά.

Αρχικά η κα Στάη είπε πως είχε εγκαταλείψει τη δικηγορία και όνειρό της ήταν να μπει στη δημοσιογραφία. Ωστόσο, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια ήταν δύσκολες οι εποχές για τις γυναίκες που ήθελαν να εργαστούν σε ένα έως τώρα ανδροκρατούμενο χώρο εργασίας. Όπως αποκάλυψε «Ως κοπέλα εγκατέλειψα τη δικηγορία γιατί με “στένευε” πολύ και ήθελα να γνωρίσω τον κόσμο».

 Ανεγκέφαλη ομορφιά δεν υπάρχει, αποκλείεται

Μια όμορφη γυναίκα χωρίς περιεχόμενο δεν εκπέμπει ομορφιά, κατά τη δική μου γνώμη, δεν εκπέμπει γοητεία ντε και καλά και δεν εκπέμπει ερωτισμό. Σίγουρα αυτό δεν μπορεί να διαρκέσει γιατί πόσες φορές έχουμε πει «ωραία μάτια με βλέμμα αγελάδας». Αυτό νομίζω ότι είναι κάτι που η σημερινή εποχή το χαλάει γιατί περνάει μέσα από ένα φίλτρο ομοιομορφίας.

Έλλη Στάη: Ήμουν αγριωπή, σκληρή και αυστηρή

Πέρασαν αρκετά χρόνια για να ισορροπήσω και να βγάλω την γλυκύτητα και της γυναίκας και του χαρακτήρα που είμαι. Δηλαδή ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή.

Κ’ αυτό το έκανα επίτηδες μέχρι να περάσουν πολλά χρόνια, 15 – 20 χρόνια, για να έρθει η χαλάρωση» παραδέχτηκε η γνωστή δημοσιογράφος. Όπως είπε η δημοσιογράφος στη συνέντευξη, η πιο γνωστή εκπομπή που έχει κάνει είναι «Με τα μάτια της Έλλης» αλλά παραδέχτηκε πως δεν ήθελε να την κάνει με αυτό τον τίτλο και πως αντέδρασε… « Πάλι μάτια; πρόσωπα και τα λοιπά; … ».

Έλλη Στάη: Είμαι 70 ετών

Κάθε δεκαετία υπάρχει μια αγωνία για το πόσο θα αλλάξει η εικόνα στον καθρέφτη. Είμαι 70 χρονών! Για τους άντρες δεν έχω κάνει καμία θυσία, απλώς αυτά που αισθάνθηκα ότι με κάνουν να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Για το τι κάνει για να έχει μια άψογη σιλουέτα και να κρατιέται σε φόρμα η έγκριτη δημοσιογράφος ανέφερε πως «ένα κομμάτι είναι η σωματική άσκηση. Το σώμα μου έχει μάθει να την έχει ανάγκη». «Δεν κάνω διατροφή, τρώω τα πάντα, απλά είμαι λιγόφαγη. Τα μαρούλια δεν μου αρέσουν» συμπλήρωσε.

Τρελαίνομαι από χαρά όταν με φωνάζουν γιαγιά

«Έχω δύο εγγόνια και αναμένω και τρίτο. Δεν απαντάω απλώς στη λέξη γιαγιά, αν δεν με πούνε πάω και τα ρωτάω. Τρελαίνομαι από τη χαρά μου που με λένε γιαγιά» εξομολογήθηκε η Έλλη Στάη.

enikos

 

Δες επίσης

5 τρόποι για να μεγιστοποιήσετε την καύση θερμίδων σε μόλις 30 λεπτά

Τα αίτια συγκέντρωσης υπερβολικού λίπους γύρω από την κοιλιά σχετίζονται κυρίως με τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής, την ...