Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Εφυγε από τη ζωή 56χρονος τρικαλινός στη Γερμανία

Εφυγε από τη ζωή 56χρονος τρικαλινός στη Γερμανία

Βαρύ πένθος σκόρπισε στην Οιχαλία και σε ολόκληρη την περιοχή η είδηση του θανάτου του Φώτη Λιακωνά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Ο Φώτης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την περιοχή και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στη Γερμανία μαζί με την οικογένειά του. Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς θα συγκεντρωθούν για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Τον θρηνούν η σύζυγός του Μαίρη, η κόρη του Αγάπη, οι γονείς του Χρήστος και Φρειδερίκη, τα αδέλφια του και οι υπόλοιποι συγγενείς.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 11:30 π.μ. και η εξόδιος ακολουθία θα αρχίσει στις 12:15 μ.μ.

Την τελετή επιμελείται το Γραφείο Τελετών Σωτήρη Κυρίτση στην Οιχαλία.
Τηλ.: 6987112141

 

krinilive

Δες επίσης

Ξεκινούν οι εργασίες για την προσβασιμότητα σε 17 σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων – Ένα σημαντικό έργο 280.000 ευρώ για τη δημιουργία σχολείων προσβάσιμων σε όλους

Ένα σημαντικό έργο που αφορά άμεσα την καθημερινότητα των μαθητών και τη δημιουργία ενός πιο ...