Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 1/4 μικρό κομμένο κόκκινο λάχανο (250 γρ.)
- 1/4 μικρό κομμένο λευκό λάχανο(250 γρ.)
- 1/2 κόκκινο κρεμμύδι
- 3-4 ντοματίνια
- 1/2 αγγούρι
- 3 ραπανάκια
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
Για τη σος γιαουρτιού
- 150 γρ. Στραγγιστό Γιαούρτι 2% (3/4 από ένα κεσεδάκι)
- 50 γρ. Μουστάρδα ντιζόν
- 1 κ.σ. μέλι
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- 20 γρ. Ελαιόλαδο (2 κ.σ.)
- 1/2 κ.γ. Αλάτι
- 1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ενα γυάλινο μπολ με καπάκι ψιλοκόβουμε το λευκό, το κόκκινο λάχανο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αγγούρι, τα ντοματίνια, τα ραπανάκια και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% τη μουστάρδα , το μέλι, το χυμό λεμόνι, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Προσθέτουμε τη σος πάνω από τα κομμένα λαχανικά κλείνουμε το καπάκι και ανακινούμε πολύ καλά να ενσωματωθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους.
- Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στη δουλειά και να το απολαύσετε οποία ώρα της ημέρας επιθυμείτε απλά το ανακινείτε εκείνη τη στιγμή!!
Καλή σας επιτυχία!!