Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 1 κινέζικο λάχανο
- 1 καρότο
- 1 αγγούρι
- 4 βραστά αυγά(τα ασπράδια)
- Άνηθος
- Μαιντανό
- Τυρί γραβιέρα
Για τη σως
- 150 γρ. Στραγγιστό Γιαούρτι
- 4 Κρόκοι (από τα βραστά αυγά)
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Ξύσμα λεμονιού
- Χυμός από 1 λεμόνι
- Αλάτι
- 1/2 κ.γ. σκόρδο σκόνη
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε το κινέζικο λάχανο, το καρότο (σε ζουλιέν), το αγγούρι (σε φέτες), τον μαϊντανό, τον άνηθο και τα βάζουμε με τη σειρά μέσα σε ένα μπολ.
- Ξεχωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους, ψιλοκόβουμε τα ασπράδια και τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
- Για τη σως ρίχνουμε τους κρόκους μέσα στο γιαούρτι και τους πατάμε πολύ καλά να πολτοποιηθούν.
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το σκόρδο σκόνη, το ξύσμα και το χυμό λεμόνι, το πιπέρι, το αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μεταξύ τους.
- Ρίχνουμε τη σως πάνω από τα λαχανικά προσθέτουμε τυρί γραβιέρα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!