Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Τοπικά / Δήμος Μετεώρων: Δυο ονόματα υποψήφιων συμβούλων ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Προοπτική” Σόλων Κωτούλας

Δήμος Μετεώρων: Δυο ονόματα υποψήφιων συμβούλων ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Προοπτική” Σόλων Κωτούλας

Δυο νέα ονόματα υποψήφιων συμβούλων με τον συνδυασμό “Νέα Προοπτική” ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής γιατρός Σόλων Κωτούλας.

Η Βασιλική Βλαχοθανάση στηρίζει με την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου τον συνδυασμό, με πρόθεση να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στην πρόοδο του Δήμου της καρδιάς της.

«Ονομάζομαι Βασιλική Βλαχοθανάση, γεννήθηκα το 1959 και μεγάλωσα στο Καλονέρι. Το 1985 αποφοίτησα από το ΚΕΓΕ και την εκπαιδευτική σχολή υγιεινής διατροφής. Το 1987 μετανάστευσα στο εξωτερικό. Εργάστηκα ως υπεύθυνη προσωπικού σε διάφορα πολυκαταστήματα ( Kaufhof) της Γερμανίας αλλά και της Ολλανδίας. Διετέλεσα μέλος της Ελληνικής κοινότητος του Ντίσελντορφ , πρόεδρος του Θεσσαλικού Συλλόγου όπως και πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής εθνικοτοπικών και πολιτιστικών συλλόγων Γερμανίας.  Έχω συμμετάσχει  ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Τρικκαίων το 2014 υπό την ηγεσία του Δημήτρη Χατζηγάκη και από το 2021 διατηρώ εστιατόριο στην πόλη της Καλαμπάκας. Ομιλώ άριστα την Γερμανική γλώσσα. Είμαι παντρεμένη με δυο παιδιά. Θέλοντας να προσφέρω με τις γνώσεις που απέκτησα σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχοντας ως στόχο το καλό και την πρόοδο της ευρύτερης περιοχής του δήμου μου, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με το συνδυασμό «Νέα Προοπτική» του ιατρού Σόλωνα Κωτούλα».

Ο Αχιλλέας Πατουλιώτης στηρίζει με την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου τον συνδυασμό με την κάτωθι ανακοίνωση :

’’Συντάσσομαι με τον υποψήφιο δήμαρχο Σόλων Κωτούλα καθώς θεωρώ ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να δεσμευτεί, να εγγυηθεί και να πετύχει ότι ο δήμος μας αλλά και η ευρύτερη περιοχή θα αποκτήσουν επιτέλους τη φωνή, τη θέση και τη δύναμη που τους αξίζει και τους αρμόζει. ‘’

Βιογραφικό

Ο Αχιλλέας Πατουλιώτης γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1967 από όπου και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο. Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε ως στέλεχος και κατόπιν ως υπεύθυνος χρηματοοικονομικού γραφείου στα Τρίκαλα. Στη συνέχεια εργάσθηκε για σειρά ετών στο πλευρό του πεθερού του (παλιού εμπόρου της Καλαμπάκας) Κωνσταντίνου Ράγκου που διατηρούσε στην Καλαμπάκα και στα Τρίκαλα καταστήματα με οικοδομικά υλικά και είδη υγιεινής. Διετέλεσε για πέντε περίπου έτη υπεύθυνος υποδοχής σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής μας. Αυτό το διάστημα δραστηριοποιείται στην πόλη μας στον τομέα του τουρισμού διευθύνοντας δικό του κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Είναι εν ενεργεία πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνάσιου Καλαμπάκας. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά . Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Παρασκευή ( Βιβή ) Ράγκου και πατέρας δυο κοριτσιών.

.

Δες επίσης

Ανασκόπηση των επισκέψεων κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε Τρικάλων (φωτο)

Στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επαφής με την κοινωνία, κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ περιόδευσαν σε ...