Εχουν ξεφύγει τα πράγματα στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Σήμερα το πρωί άγνωστος μπήκες στο γραφείο του διοικητή Δημ. Παρθένη και του επιτέθηκε με μπουνιές.
Οπως είπε στο trikaladay ο κ. Παρθένης, δεν γνωρίζει το άτομο που του επιτέθηκε και πως θα καταθέσει μήνυση στην αστυνομία καθώς το συμβάν καταγράφηκε από τις κάμερες παρακολούθησης του Νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τον διοικητή ο άγνωστος ζήτησε να τον επισκεφτεί στο γραφείο του, όταν μπήκε του έδωσε το αριστερό του χέρι για να τον χαιρετίσει και με το δεξί άρχισε να του δίνει γροθιές.
Μάλιστα, όπως είπε, ο άγνωστος απείλησε να χειροδικήσει και σε βάρος της γραμματέας του
Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος τόνισε επίσης ότι δέχεται απειλές ο ίδιος αλλά και για μέλη της οικογένειάς του, καθώς όπως είπε έχει χαλάσει τη σούπα και εργολαβικά συμφέροντα.
trikaladay.gr / Τοπικά / Δημ. Παρθένης: Δέχομαι απειλές. Αγνωστος ξυλοκόπησε τον διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων
Δες επίσης
«Δύο φωνές για ένα πιάνο»: Συναυλία από την e-trikala με τους Νίκο Πλιό και Χρυσή Παπαγιαννούλη
Ενα απ’ τα πιο αγαπημένα τραγουδιστικά ντουέτα της αθηναϊκής μουσικής σκηνής συστήνει στο τρικαλινό κοινό ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

