Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Δήλωση υποψηφιότητας του Λεωνίδα Καραγιάννη & ανακοίνωση στήριξης στον Γιώργο Ηλιάδη

Δήλωση υποψηφιότητας του Λεωνίδα Καραγιάννη & ανακοίνωση στήριξης στον Γιώργο Ηλιάδη

Φίλες και φίλοι, Αγαπητοί συνδημότες,

Θέλω και επίσημα να ανακοινώσω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τρικκαίων, της πόλης που ζω και αγαπώ.

Σημαντικό ερέθισμα για αυτήν μου την απόφαση ήταν η τιμητική πρόταση που μου απηύθυνε ο Γιώργος Ηλιάδης, επικεφαλής του συνδυασμού ‘‘Τρίκαλα Τόπος που ζούμε’’.

Πιστεύω πως εμείς οι ίδιοι έχουμε την υποχρέωση, την ευθύνη αλλά και την δυναμική να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας.

Έχω την πεποίθηση πως οι αλλαγές δεν μπορούν να προκύψουν μόνο από τις συζητήσεις στις παρέες και την απλή κριτική στα social media.

Η ενασχόληση με τα κοινά και την πολιτική είναι το μέσο για να καταφέρουμε πράγματα, αφήνοντας μια ουσιαστική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Ο Δήμος Τρικκαίων χρειάζεται νέες νοοτροπίες και αναγεννητικές πρακτικές, χρειάζεται λόγο αληθινό που να μην προσποιείται και να μην καιροσκοπεί. Χρειάζεται παρουσία που επιβάλλεται στις δύσκολες συγκυρίες αλλά και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο τόπος έχει ανάγκη από νέους αλλά κυρίως δραστήριους πολίτες με δυναμισμό, όραμα, γνώση, εντιμότητα, καθαρό και νηφάλιο λόγο και αστείρευτη θέληση για ανιδιοτελή προσφορά.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους.

Ελπίζω και εύχομαι να τιμήσετε την προσπάθειά μας.

 

Λεωνίδας Καραγιάννης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Με τον συνδυασμό του Γιώργου Ηλιάδη

‘‘Τρίκαλα Τόπος που Ζούμε’’

Δες επίσης

Στα Τρίκαλα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Αρβανίτης

Τον ευρωβουλευτή και υποψήφιο εκ νέου για το Ευρωκοινοβούλιο Κώστα Αρβανίτη θα υποδεχθεί η Νομαρχιακή ...