Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Δήλωση Θεοδώρου Χήρα, για την υποψηφιότητα του Καλαντζή Δημητρίου στον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Δήλωση Θεοδώρου Χήρα, για την υποψηφιότητα του Καλαντζή Δημητρίου στον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στο συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” , έναν έμπειρο, δραστήριο και ευρέως αγαπητό αυτοδιοικητικό της περιοχής μας, τον Καλαντζή Δημήτριο.
Ο Δημήτρης διαμένει μόνιμα στην Πιάλεια, από όπου και κατάγεται. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας δύο τέκνων.
Στο πλούσιο αυτοδιοικητικό βιογραφικό του, καταγράφονται τα εξής:
2006-2010, Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Πιαλείων, εκ των οποίων δύο έτη Αντιδήμαρχος Τεχνικών ‘Έργων και Υπηρεσιών Πολεοδομικών Θεμάτων.
2010-2014, Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Καλλικρατικό Δήμο Πύλης, εκ των οποίων δύο έτη Αντιδήμαρχος Τεχνικών ‘Έργων και Υπηρεσιών Πολεοδομικών Θεμάτων , Έργων Υποδομών και Συντήρησης Η/Μ Έργων Υποδομών και Συγκοινωνιών
Επιπλέον,
2014-2019, Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος  στον Καλλικρατικό Δήμο Πύλης.
Είναι φανερό, ότι  η αυτοδιοικητική του πορεία, καθώς και το έργο του,  αποδεικνύουν περίτρανα  το εύρος των δυνατοτήτων και ικανοτήτων του, τη διάθεσή του για προσφορά και δημιουργία καθώς επίσης  και την εκτίμηση και αποδοχή που χαίρει από τους συνδημότες του.
Δημήτρη, εύχομαι καλό και έντιμο αγώνα. Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι μαζί, με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα, θα καταφέρουμε να πετύχουμε, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!

Δες επίσης

Μουσικό Σχολείο Τρικάλων: Τραγούδι για τον Περιοδικό Πίνακα

Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων Κέντρο Έρευνας Μουσείου Τσιτσάνη, στο πλαίσιο των ...