Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Διαψεύδει ο Καρράς ότι θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές – Τι είπε η κόρη του

Διαψεύδει ο Καρράς ότι θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές – Τι είπε η κόρη του

Διαψεύδει ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς δημοσιεύματα που τον θέλουν υποψήφιο στις Δημοτικές εκλογές και μάλιστα, ως υποψήφιο στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα η κόρη του Βασίλη Καρρά, Ειρήνη επικοινώνησε με δημοσιογράφο του ANT1:

«Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο πατέρας της ούτε καν το σκέφτηκε ποτέ στα σοβαρά, ούτε πρόκειται και ποτέ να το κάνει και να ασχοληθεί με την πολιτική. Όπως μου είπε, έχει αναστατωθεί κατά κάποιον η οικογένεια καθώς χτυπάνε μανιωδώς τα τηλέφωνα από ανθρώπους που ρωτούν αν ισχύει. Μας είπε ότι είναι ενοχλημένος, αν και δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα. Όλη αυτή η αναστάτωση έρχεται σε μία στιγμή που είναι λάθος για εκείνον».

Σημειώνεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο συνδυασμός ανήκει στον νυν Δήμαρχο Θερμαϊκού, ανάρτησε μια φωτογραφία με τον Βασίλη Καρρά.

«Στην σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα!!!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα».

ethnos

Δες επίσης

Μαρία Καβογιάννη: Η σπάνια φωτογραφία από την εποχή που εργαζόταν ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο

Η εξαιρετικά ταλαντούχα Μαρία Καβογιάννη έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό και θεατρικό κοινό μέσα από τους κωμικούς ...