Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / Δεν θα πιστεύετε ποιο υλικό θα σβήσει τα σημάδια νερού από το ξύλινο τραπέζι σας

Δεν θα πιστεύετε ποιο υλικό θα σβήσει τα σημάδια νερού από το ξύλινο τραπέζι σας

Λατρεύετε το ξύλινο coffee table σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε ολόκληρο το σπίτι σας και το έχετε μη βρέξει και μη στάξει. Το ίδιο ισχύει και με την πανάκριβη ξύλινη τραπεζαρία σας ή τους ξύλινους πάγκους της κουζίνα σας. Τι γίνεται όμως –ας χτυπήσουμε ξύλο– αν πέσει νερό πάνω σε αυτά ή ακόμα χειρότερα αν ξεχάσετε να βάλετε σουβέρ στα ποτήρια σας με αποτέλεσμα σημάδια νερού να στολίσουν την επιφάνεια του αγαπημένου σας ξύλινου επίπλου;

Ευτυχώς, σήμερα μπορείτε να βάλετε τη μόνιμη ανησυχία σας στην άκρη γιατί σας βρήκαμε τη λύση σε περίπτωση που συμβεί το… μοιραίο. Το μυστικό για να εξαφανίσετε τα σημάδια νερού από το ξύλο, μάλιστα, δεν είναι μόνο απλό αλλά και ασύλληπτα νόστιμο και δεν είναι άλλο από τη μαγιονέζα!

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται αυτή η παχύρρευστη και λιπαρή σάλτσα θα σας βοηθήσει να εξαφανίσετε τα σημάδια νερού από τις ξύλινες επιφάνειες. Απλώστε, λοιπόν, 2 κ.σ. μαγιονέζα στην πληγείσα περιοχή, αφήστε την να δράσει για 15 λεπτά και, στη συνέχεια, αφαιρέστε την καθαρίζοντας την απαλά με ένα μαλακό πανάκι! Το αποτέλεσμα είναι 100% εγγυημένο!

Το σημάδι επιμένει; Επαναλάβετε τη διαδικασία αφήνοντας τη μαγιονέζα να δράσει για περισσότερη ώρα.

spirossoulis.com

Δες επίσης

Η τραγική ιστορία πίσω από το παιδικό τραγούδι «Ηταν ένα μικρό καράβι» και ο τεράστιος πίνακας ζωγραφικής στο Λούβρο

Τα παιδικά τραγούδια θα περίμενε κανείς να είναι γεμάτα από την αθωότητα των πρώτων χρόνων ...