Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Δεν έπαιξε ρόλο “προξενητή” ο πρώην δήμαρχος Πύλης Κ. Κουφογάζος, στον αυτοδιοικτικό “γάμο” Χήρα Τιούτσια

Δεν έπαιξε ρόλο “προξενητή” ο πρώην δήμαρχος Πύλης Κ. Κουφογάζος, στον αυτοδιοικτικό “γάμο” Χήρα Τιούτσια

Ανυπόστατα χαρακτηρίζει ο πρώην δήμαρχος Πύλης Κώστας Κου7φογάζος, τα όσα λέγονται στον Δήμο Πύλης περί ανάμειξής του στη απόφαση Χήρα-Τσιούτσια να συμπορευτούν οι συνδυασμοί “Πύλης Οραμα” και Πύλη Αξιών” στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές..
Ακολουθεί η ανακοίνωση του  Κώστα Κουφαγάζου
Το τελευταίο διάστημα διάφοροι ‘σεναριολόγοι’ εκφράζουν ανυπόστατες θέσεις, περί ανάμειξής μου στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου Πύλης.
Άλλοτε με την ιδιότητα του ‘κουμπάρου – συμπέθερου – γαμπρού ή ό,τι άλλο σκαρφίζονται στον ‘αυτοδιοικητικό γάμο’ των κ. Τσιούτσια-Χήρα. Οφείλω να ομολογήσω ότι πράγματι μου ζητήθηκε η άποψη από τον κ. Τσιούτσια πως πρέπει να εκφραστούν στις επόμενες εκλογές και του είπα να συνεννοηθούν με τον κ. Χήρα.
Ο κύκλος της αυτοδιοίκησης έκλεισε για μένα οριστικά το 2019 μετά από 25 χρόνια συμμετοχής στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.
Το εξαιρετικό επίπεδο σχέσεων με τη συμπολίτευση και αντιπολίτευση του Δήμου μας, μου επιτρέπει να εκφράζω ελεύθερα, τις όποιες σκέψεις, (ένθεν και κείθεν) όποτε και όταν μου ζητηθεί.
 Οφείλουμε όλοι μας να σεβόμαστε την ετυμηγορία των πολιτών και να σεβόμαστε την επιλογή του. Εμένα με έταξε να ιδιωτεύσω κι εκεί θα παραμείνω.
Κωνσταντίνος Δ. Κουφογάζος
Πρώην Δήμαρχος Πύλης.

Δες επίσης

Κ. Αγοραστός: Για την αποχώρηση μου έχω στενοχώρια. Όπως έχω και μεγαλύτερη στενοχώρια για το Χρήστο Μιχαλάκη

Στις 27 Δεκεμβρίου θα γίνει η ορκωμοσία της νέας περιφερειακής αρχής του Δημήτρη Κουρέτα, ενώ ...