Η Χάρις Αλεξίου τελικά είχε αγάπη για την υποκριτική πολλά χρόνια πριν τον «Maestro»  και τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο MEGA. Μάλιστα από τότε που ήταν μόλις 12 χρόνων. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η μεγάλη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα, αρκετά χρόνια πριν γίνει διάσημη, όταν έπαιξε και στον κινηματογράφο πλάι στην εθνική μας σταρ, την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όπως αποκάλυψε η Χάρις Αλεξίου στην εκπομπή «Watch Next», στην ηλικία των 12 ετών έπαιξε στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ως κομπάρσα ηθοποιός στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Όπως είπε: «Έχω κάνει κομπαρσιλίκι στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, στο ”Χτυποκάρδια στο θρανίο”. Μία γειτονοπούλα μου έκανε κομπαρσιλίκι, και μου λέει ”θέλεις να έρθεις κι εσύ σήμερα που θα πάμε στο Μαρούσι;”».

Ήμουν στα κορίτσια του σχολείου

Συνέχισε, λέγοντας ότι: «Ήμουν 12, και πήγα μαζί της. Και έζησα όλο αυτό, το όλη μέρα στο προαύλιο του σχολείου με τις ποδιές. Ήμουν μαθήτρια όχι στην ίδια τάξη, στο μπούγιο εκεί πέρα που τρέχουνε τα κορίτσια, που τη χαιρετάνε, στο φινάλε. Δεν θα με δεις, εκτός και αν υπάρχει τρόπος κάποιος να το ψάξει εκεί».