Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / Biogeneralco και… καθάρισες!

Biogeneralco και… καθάρισες!

Το πιο αξιόπιστο συνεργείο καθαρισμού στην Κομοτηνή, δεν είναι άλλο, από την Biogeneralco! Έρχεται στον χώρο σου, λειτουργεί οικολογικά και μένεις ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα! Οι έμπειροι επαγγελματίες της σου προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που διατηρούν τους χώρους σου καθαρούς και κυρίως υγιεινούς, στις πιο συμφέρουσες τιμές. Στις παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται ο βιοκαθαρισμόςσπιτιών και επαγγελματικών χώρων, οι απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες και άλλα πολλά. Εάν, λοιπόν, βρίσκεσαι στην Κομοτηνή ή στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης, απευθύνσου στην Biogeneralco και… καθάρισες!

 

 

Πλύσιμο χαλιών και όχι μόνο…

 

Στις υπηρεσίες της Biogeneralco, εντάσσονται επίσης, το πλύσιμο χαλιών και η αποθήκευσή τους. Εάν, λοιπόν, έφτασε η στιγμή να… σηκώσεις τα χαλιά, άσε να το κάνει η Biogeneralco, με έδρα την Κομοτηνή. Χάρη στη χρήση εξειδικευμένης τεχνολογίας, ο καθαρισμός και η φύλαξη χαλιών γίνεται άμεσα, με ασφάλεια και μάλιστα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Χειροποίητα ή μηχανής, μάλλινα ή ψάθινα, καθαρίζονται, πλένονται, φυλάσσονται στις καλύτερες συνθήκες και παραδίδονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

 

Βιολογικός καθαρισμός και… αντίο ακάρεα!

 

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι επιβεβλημένος ανά διαστήματα, προκειμένου να διατηρηθούν οι καλές συνθήκες υγιεινής σε έναν χώρο και να ελαχιστοποιηθεί το ενδεχόμενο ανάπτυξης αλλεργιών και πιθανών ασθενειών από ακάρεα κυρίως σε χώρους με παιδιά. Ο βιολογικός καθαρισμός στρώματος ή καναπέ, είναι στην ουσία το στεγνό καθάρισμα με στόχο την αντιμετώπιση και καταπολέμηση βλαβερών και αλλεργιογόνων μικροοργανισμών, όπως είναι οι μύκητες. Η Biogeneralco, με έδρα την Κομοτηνή, αναλαμβάνει με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα την απολύμανση με ειδικό σύστημα καθαρισμού. Επισκέψου, λοιπόν, το biogeneralco.gr, ενημερώσου για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και κλείσε το ραντεβού σου με την… υγιεινή!

Δες επίσης

Το εορτολόγιο της εβδομάδας (1-7/7/2024)

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ  Των Αγίων Αναργύρων Κοσμά Δαμιανού των εν Ρώμη γιορτάζουν: Αργύρης-Αργυρούλα, Δαμιανός (ενώ άλλοι ...