Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Μπέος για τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: Δεν θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό

Μπέος για τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: Δεν θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό

Θέση για το θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών πήρε γι’ άλλη μια φορά ο Αχιλλέας Μπέος. «Δεν θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Βόλου και με το γνωστό του ύφος, λέει: «Αρκετά μαζί σας. Να τελειώσει αυτή η κωμωδία, αγόρια».

Ο Αχιλλέας Μπέος θέλησε να σχολιάσει το επίμαχο νομοσχέδιο με βίντεο που δημοσίευσε στα social media, εξαπολύοντας επίθεση κατά των δημοσιογράφων που προσπαθούν να «προπαγανδίσουν», όπως ισχυρίζεται, και «ασχολούνται εδώ και δύο μήνες με τους Κασσελάκηδες», ενώ τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας είναι άλλα, αναφέρει.

«Από τη γέννηση του ανθρώπου, η γυναίκα γεννάει το παιδί και τα παιδιά μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα. Το τελευταίο διάστημα έχω προβληματιστεί πραγματικά πολύ έντονα. Κι αναρωτιέμαι πραγματικά αν αυτή είναι η πατρίδα μου. Μία χούφτα, μία μερίδα δημοσιογράφων μέσα από τα social media, προσπαθούν να πουν τι; Να πείσουν ποιον; Ασχολούνται εδώ και δύο μήνες με τους Κασσελάκηδες

Τα προβλήματα της πατρίδας μας είναι άλλα. Άνθρωποι του μόχθου, οικογένειες, έχουν πρόβλημα επιβίωσης κι εσείς εκεί στη Βουλή ασχολείστε με τι; Αυτά είναι τα προβλήματα; Και ξέρετε κάτι; Από τη γέννηση του ανθρώπου, η γυναίκα γεννάει το παιδί και τα παιδιά μεγαλώνουν με πατέρα και μάνα», αναφέρει ο δήμαρχος Βόλου.

Καταλήγοντας, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει: «Όσο και να προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη και να προπαγανδίσετε, δεν θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό. Αρκετά μαζί σας. Να τελειώσει αυτή η κωμωδία, αγόρια!».

enikos

Δες επίσης

Προγράμματα πρόληψης στα σχολεία από την Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Πόσα μπορούν να μάθουν οι μαθητές στη μαγική «χώρα των μικροβίων»; Πάρα πολλά, γιατί παρακάπτοντας ...