Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Μπέος για Κωνσταντοπούλου: «Εγώ έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν…»

Μπέος για Κωνσταντοπούλου: «Εγώ έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν…»

Για την πρόσφατη ανάρτησή του σχετικά με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την επίμαχη ατάκα «γεια σου κούκλε, τι κάνεις» που όπως ισχυρίζεται ο Αχιλλέας Μπέος του είπε, μίλησε ο Δήμαρχος Βόλου.

Όπως είπε στον ALPHA, «με την κυρία Κωνσταντοπούλου συναντηθήκαμε και στον διάδρομο του δικαστηρίου. Το τι εκστόμισε ή όχι δεν θέλω να δώσω συνέχεια γιατί δεν είναι και ωραίο. Στο βίντεο βλέπετε περνάει από μπροστά μου. Στον διάδρομο του δικαστηρίου, ξανασυναντηθήκαμε. Το “κούκλε” το είπε, το πού δεν έχει σημασία… Η ανάρτησή μου είναι ξεκάθαρη και περιέχει και ένα κομμάτι σοβαρότητας και χιούμορ» και πρόσθεσε: «Εγώ έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν… ».

«Θέλετε να το μεταφράσω σε χιούμορ αυτό που είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου προς εμένα; Μπορεί να ήταν και χιούμορ, μπορεί να ήταν και πείραγμα. Τι; Είμαι κούκλος; Έχει περάσει αυτή η εποχή… Θα μπορούσε κάποιος το “γεια σου κούκλε” να το εκλάβει και σαν σεξουαλική παρενόχλησηΕγώ το περνάω και σαν χιούμορ. Γελάει εκεί, δεν την βλέπετε; Κάθε φορά που έρχεται στον Βόλο δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφερθεί 10 φορές στο όνομά μου. Και από εκεί βγαίνει αυτό… Ή έχει κόλλημα μαζί μου» είπε σε άλλο σημείο ο Αχιλλέας Μπέος.

enikos

Δες επίσης

Λαρισαία θύμα «ρομαντικής απάτης» από «Αμερικανό γιατρό» στην εμπόλεμη ζώνη

Ειδικευμένος στις… απάτες αποδείχθηκε τελικά ο «Αμερικανός δόκτωρ», αφού κατάφερε να αποσπάσει περί τις 10.000 ...