Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που θέλεις να κρύψεις, αλλά το ζώδιό σου δεν θα σε αφήσει; Μην ανησυχείς. Δεν θα πούμε τίποτα σε κανέναν.

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να σπάσεις ό,τι βρεις μπροστά σου σε μια έκρηξη θυμού

Μπορεί να έχεις περάσει τα 18, αλλά την οργή σου ακόμη δε μπορείς να τη δαμάσεις. Φωνάζεις, χτυπάς το χέρι σου στο τραπέζι και είναι πολύ πιθανό αν βρεθεί κάτι μπροστά σου να μη διστάσεις να το πετάξεις. Και το χειρότερο είναι ότι λίγη ώρα μετά σου περνάνε όλα και δε μπορείς να θυμηθείς τι σε έκανε να θυμώσεις τόσο πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ: Δανείζεσαι πράγματα και μετά δεν τα επιστρέφεις

Σου δάνεισε η φίλη σου μια τσάντα της που σου αρέσει πάρα πολύ και έχεις σκεφτεί από πριν ότι δεν πρόκειται να της την δώσεις πίσω. Εξυπακούεται ότι αυτό δεν είναι σωστό. Βάλε τον εαυτό σου να σκεφτεί πόσο άσχημο θα είναι για εσένα να σε δει η φίλη σου μετά από καιρό να κουβαλάς την τσάντα ΤΗΣ και εσύ να μην έχεις κάνει καμία κίνηση να της την επιστρέψεις. Αυτό και μόνο πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις ή τουλάχιστον στη διαδικασία να πάρεις μια αντίστοιχη τσάντα αν σου αρέσει τόσο πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε μπορείς να κρατήσεις μυστικό

Το να σου πει κάποιος κάτι και να σου ζητήσει να το κρατήσεις μυστικό είναι για εσένα ο ορισμός του καταναγκαστικού έργου. Απλά δε μπορείς. Άλλωστε τι μυστικό θα ήταν αν δεν το επικοινωνούσες; Μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις χάος από μια σου κουβέντα που υποτίθεται δεν έπρεπε να πεις. Αλλά και πάλι μυαλό δε βάζεις. Θα το ξαναέκανες με μεγάλη ευκολία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πιστεύεις ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Ειδικά στη φιλία. Και αυτό σημαίνει ότι θα έκανες τα πάντα, καλά ή κακά, προκειμένου να υπερασπιστείς μια φίλη ή έναν φίλο σου. Πράγμα που δεν ακούγεται τόσο κακό. Αλλά για παράδειγμα, στην περίπτωση που μια φίλη σου χωρίζει και είναι στεναχωρημένη (η οποία όμως σε διαβεβαιώνει ότι ο χωρισμός ήταν απόλυτα βελούδινος), εσύ θεωρείς υποχρέωσή σου να εκδικηθείς με κάποιο τρόπο των πρώην της. Για παράδειγμα, να διαδώσεις κάτι κακό για αυτόν απλά και μόνο επειδή είδες τη φίλη σου να κλαίει.

ΛΕΩΝ: Απολαμβάνεις ακόμη και την κακή κριτική

Θέλεις να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και θα κάνεις τα πάντα γι’αυτό. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει να είσαι το επίκεντρο με αρνητικό τρόπο. Απλά δε σε νοιάζει. Άποψή σου είναι ότι δεν έχει σημασία να έχεις και τόσους φίλους στην τελική. Από το να είσαι αδιάφορη προτιμάς να είσαι αντιπαθής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κουβαλάς τύψεις και ενοχές για χρόνια

Μπορεί να έκλεψες μια τσίχλα όταν ήσουν πρωτάκι στο Δημοτικό και το αναφέρεις μέχρι και σήμερα. Νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι πολύ κακό, δεν μπορείς να το ξεχάσεις και αναφέροντάς το νιώθεις ότι αυτοτιμωρείσαι. Καλό θα ήταν να πίστευες λίγο περισσότερο στη συγχώρεση από ό,τι πιστεύεις στην τιμωρία. Μην ξεχνάς ότι ήταν μια τσίχλα μόνο.

ΖΥΓΟΣ: Ο εφευρέτης του όρου “Frenemy”

Frenemies: Friends + Enemies, όλα μαζί. Εσύ μοιάζεις να είσαι ο εφευρέτης του όρου αυτού μιας και η ανάγκη σου να είσαι αγαπητή σε κάνει να κρατάς γύρω σου ανθρώπους. Ακόμη και αν δεν μπορείς να τους ανεχτείς, απλά και μόνο για να έχεις ευρύ κύκλο. Δεν είναι κολλητοί σου και μπορεί να σε τσαντίζουν ενίοτε. αλλά όταν βρίσκεσαι μαζί τους προσπαθείς να είσαι φιλική. Αλλά να ξέρεις ότι οι περισσότεροι γύρω σου, το καταλαβαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: O Online stalker

Ξέρεις τα πάντα για τους νέους σου γείτονες, για την παλιά σου συμμαθήτρια που κοκορεύεται για την τέλεια ζωή της, τον πρώην σου και την νέα του σχέση. Αλλά όλα αυτά τα κάνεις με τρόπο που δεν καρφώνεσαι. Έχεις αυτό που λέμε poker face και γι’ αυτό δεν μπορεί κανείς να σε πιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν το έχεις με τα οικονομικά

Η οικονομική ανεξαρτησία δεν είναι προτεραιότητά σου. Σε νοιάζει να ζήσεις μια πλούσια σε εμπειρίες και υλικά αγαθά ζωή ακόμη και αν αυτό σημαίνει να δανειστείς από γνωστούς, φίλους, οικογένεια ή και συναδέλφους. Μπορεί να έχεις στην άκρη ένα κομπόδεμα (γιατί είσαι φιλόδοξη), αλλά αυτό μπορεί να τελειώσει γρήγορα. Το καλό είναι ότι είσαι τυχερό ζώδιο και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πάντα βρίσκεις άκρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε στοιχειώνει ακόμη και η μικρότερη παρατυπία που μπορεί να κάνεις

Είσαι γνωστή για την επαγγελματική σου ακεραιότητα και ο χειρότερος εφιάλτης σου είναι να νιώσεις ότι εξαπατάς (ή εξαπατάσαι ) από κάποιον. Συμπεριφέρεσαι ηθικά, ακόμα και στα πολύ μικρά, γιατί ξέρεις ότι αν δεν το κάνεις θα υποφέρεις ύστερα. Ακόμη και όταν φτιάχνεις μια συνταγή θα βάλεις 253,5 gr βούτυρο και όχι 250 γιατί έτσι πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υποστηρίζεις κάτι ακόμη και αν το δεν πιστεύεις

Δύσκολα να κατανοήσει αυτή τη συμπεριφορά κάποιος, αλλά είσαι υπερβολικά αλαζονική μερικές φορές ώστε να υποκύψεις στο να αλλάξεις μια σου άποψη. Εσένα σε ενδιαφέρει το μέλλον και να είσαι πάντα σωστή. Θεωρείς ότι την άποψή σου πρέπει να την υποστηρίζεις με κάθε σου επιχείρημα. Δεν αλλάζεις εύκολα γνώμη και αυτό σε κάνει ισχυρογνώμων.

ΙΧΘΥΣ: Πιστεύεις ακόμα και η ίδια τα ψέματα που λες

Λες μια δικαιολογία επειδή άργησες στη δουλειά (προφανώς όχι ότι πατούσες το snooze επί μισή ώρα) με τόση λεπτομέρεια που ακόμη και εσύ η ίδια σε πίστεψες. Αν κάποιος ήταν τόσο δυνατός ώστε να αλλάξει την καθημερινότητα, θα άνηκε σίγουρα στο ζώδιο των Ιχθύων. Αλλά δεν έχεις αυτή την υπερδύναμη, οπότε μην πεις στον εαυτό σου ότι την έχεις γιατί θα το πιστέψεις.

Πηγή: savoirville