Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / Αυτά τα 5 ζώδια δεν το έχουν με το ψέμα

Αυτά τα 5 ζώδια δεν το έχουν με το ψέμα

Δεν αποδεικνύεται επιστημονικά ότι τα ζώδια μπορούν να επηρεάσουν την τάση ή την ικανότητα κάποιου να λέει ψέματα. Η τάση ενός ανθρώπου να λέει ψέματα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηθική του, η ευφυΐα του, η ανάγκη να προστατεύσει τον εαυτό του, η πίεση που δέχεται, το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, οι εμπειρίες του κλπ.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι του ίδιου ζωδίου ίδιοι και δεν λένε όλοι ψέματα. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστρολογία, κάποιοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να πουν ψέματα, λόγω των χαρακτηριστικών του ζωδίου τους, ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

Τα ζώδια που έχουν την τάση να λένε τα χειρότερα ψέματα είναι:

  • Κριός: Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που είναι γνωστό για την παρορμητικότητα του. Μπορεί να πει ψέματα χωρίς να το σκεφτεί καλά. Είναι επίσης πολύ καλός στην πειθώ και μπορεί να πείσει τους άλλους ότι λέει την αλήθεια, ακόμη κι αν δεν είναι έτσι. Ωστόσο, πολλές φορές όταν λέει ψέματα, είναι συνήθως πολύ προφανή. Ο Κριός είναι κακός στο να κρατά μυστικά και συχνά λέει κατά λάθος την αλήθεια.
  • Καρκίνος: Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που είναι γνωστό για τα συναισθήματά του. Όταν λέει ψέματα, είναι συνήθως για να προστατεύσει τα συναισθήματά του ή τα συναισθήματα των άλλων. Ο Καρκίνος είναι κακός στο να λέει ψέματα με αυτοπεποίθηση και συχνά φαίνεται ανασφαλής ή ένοχος.
  • Παρθένος: Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο που είναι γνωστό για την κριτική που ασκεί στους άλλους και την τελειομανία του. Όταν λέει ψέματα, είναι συνήθως για να αποφύγει την κριτική ή να φαίνεται καλύτερος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Ο Παρθένος είναι κακός στο να λέει ψέματα με συνέπεια και συχνά κάνει λάθη.
  • Σκορπιός: Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που είναι γνωστό για την μυστικότητα και την επιθετικότητά του. Όταν λέει ψέματα, είναι συνήθως για να προστατεύσει τον εαυτό του ή να αποκτήσει έλεγχο. Ο Σκορπιός επίσης είναι κακός στο να λέει ψέματα. Δεν τα πάει καλά με την αυτοσυγκράτηση και συχνά φαίνεται απειλητικός.
  • Τοξότης: Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που είναι γνωστό για την ειλικρίνειά του και την αγάπη του για την περιπέτεια. Είναι πολύ δύσκολο για έναν Τοξότη να πει ψέματα, ακόμα κι αν το θέλει.

athensmagazine.gr

 

Δες επίσης

Το εορτολόγιο της εβδομάδας (20-26/5)

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΪΟΥ Ανακομιδή λειψάνων του Αγίου Νικολάου, Θαλλελαίου μάρτυρος, Λυδίας της Φιλιππησίας  γιορτάζει: Λυδία * ...