Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / Αυτά τα 3 ανδρικά ζώδια απατούν πιο γρήρορα και από την…σκιά τους!

Αυτά τα 3 ανδρικά ζώδια απατούν πιο γρήρορα και από την…σκιά τους!

Είναι κάποια ζώδια που από “την φύση” τους έχουν φτιαχτεί άπιστα, και όσο και αν δεν μας αρέσει, είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Δεν το λέμε εμείς αλλά οι αστρολόγοι και ήρθε η ώρα να δείτε ποιοι είναι για να μην πέσετε στην παγίδα τους!

Άπιστος Νο1: Κριός

Ο Κριός κρατάει τη σημαία της απιστίας γιατί πολύ απλά είναι στη φύση του. Ανήκει στα ζώδια που μισούν τη μονογαμία και θεωρούν την απιστία ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό το οποίο είσαι υποχρεωμένη (!) να ανεχτείς και να συγχωρήσεις.

Δεν υπάρχει ούτε ένας Κριός (άντε, μπορεί να υπάρχει κι ένας) που δεν έχει απατήσει σύντροφό του κάποια στιγμή στη ζωή του.
Το ότι λίγο αργότερα μπορεί να το μετανιώσει, δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Το καλύτερο part με την αποκάλυψη της πράξης του είναι η ατάκα που θα ξεστομίσει την οποία έχεις ακούσει πάνω από 15.256 φορές. Ναι, όλοι αυτοί, Κριοί πρέπει να ήταν…

Αγαπημένη του ατάκα: «Δεν είναι αυτό που νομίζεις».

Άπιστος Νο2: Τοξότης

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το ζώδιο; Ως παιδί της φωτιάς κι αυτός, απολαμβάνει το σεξ στο έπακρο και μισεί κάθε είδους δέσμευση.

Σε αντίθεση με τον Κριό, δεν απατά από άποψη, μα από καθαρή ανάγκη.

Ο άνδρας Τοξότης λατρεύει το φλερτ, επιζητά συχνά την επιβεβαίωση και αρνείται να μείνει με την ίδια γυναίκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο λόγος; Απλά δεν αντέχει!
Ως παιδί της περιπέτειας, δηλώνει κυνηγός και αρέσκεται να διεκδικεί κάθε γυναίκα που του αρέσει.

Με έναν Τόξοτη, ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρη…

Αγαπημένη του ατάκα: «Μου την έπεσε, άντρας είμαι, τι να’ κανα;».

Άπιστος Νο3: Σκορπιός

Υπάρχει ζώδιο που αγαπά περισσότερο το σ3ξ από τον Σκορπιο. Η απάντηση είναι «όχι». Ούτε καν ο άστατος Τοξότης.

Ο Σκορπιός είναι αισθησιακός όσο λίγοι και μπορεί να σου εξασφαλίσει την απόλυτη ευχαρίστηση στο κρεβάτι, αρκεί να τον κάνεις να νιώσει πως είναι ο ένας.

Ο πρώτος και ο καλύτερος. Ακόμα κι αν βρει τη γυναίκα της ζωής του, το σεξουαλικό του ανικανοποίητο θα τον οδηγήσει στην απιστία θέλει δε θέλει. Εντάξει, θέλει. Τι να κάνουμε, το σεξ είναι η μεγάλη του αδυναμία. Ειλικρινά, δε φταίει!

Αγαπημένη του ατάκα: «Δε με κάλυπτες σεξουαλικά, συγγνώμη».

athensmagazine.gr

Δες επίσης

Το εορτολόγιο της εβδομάδας (1-7/7/2024)

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ  Των Αγίων Αναργύρων Κοσμά Δαμιανού των εν Ρώμη γιορτάζουν: Αργύρης-Αργυρούλα, Δαμιανός (ενώ άλλοι ...