Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / Αυτά είναι τα 5 ζώδια που είναι πιθανό να είναι μοχθηρά και χειριστικά στις σχέσεις

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που είναι πιθανό να είναι μοχθηρά και χειριστικά στις σχέσεις

Τα 5 ζώδια που είναι μοχθηρά και χειριστικά στις σχέσεις! Πισώπλατα μαχαιρώματα και χειριστική συμπεριφορά. Μερικοί άνθρωποι δεν θα διστάσουν να “ρίξουν” τον σύντροφό τους για δικό τους όφελος.

Δίδυμοι

Οι δίδυμοι είναι γνωστοί για τη διπλή τους φύση. Αν και αυτή η ευελιξία μπορεί να είναι θετική, μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως τάση χειραγώγησης και εξαπάτησης των άλλων. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες των Διδύμων, όταν χρησιμοποιούνται αρνητικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουν τις καταστάσεις προς όφελός τους.

Λέων

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για το χάρισμά τους και την επιθυμία τους για προσοχή. Όταν η ανάγκη τους για θαυμασμό δεν εκπληρώνεται, μπορεί να καταφύγουν στη χειραγώγηση για να ανακτήσουν τον έλεγχο ή να διεκδικήσουν την κυριαρχία τους. Η ισχυρή προσωπικότητά τους μπορεί μερικές φορές να επισκιάσει τις ανάγκες του συντρόφου τους, οδηγώντας σε χειριστικές συμπεριφορές για να διατηρήσουν την επιθυμητή θέση τους.

Ζυγός

Εκτιμούν την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις τους, αλλά όταν οι ανάγκες τους δεν ικανοποιούνται, μπορεί να καταφύγουν στη χειραγώγηση ως μια μορφή εκδίκησης. Μπορούν να είναι πολύ πειστικοί και με τρόπους αθέμιτους.

Σκορπιός

Είναι γνωστοί για τα έντονα συναισθήματα και το πάθος τους. Όταν αυτά τα χαρακτηριστικά διοχετεύονται θετικά, οι Σκορπιοί μπορούν να είναι βαθιά πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι. Ωστόσο, αν αναδειχθεί η πιο σκοτεινή τους πλευρά, μπορεί να γίνουν κτητικοί, ζηλιάρηδες και εκδικητικοί, οδηγώντας σε χειριστική συμπεριφορά στις σχέσεις.

Αιγόκερως

Συχνά οδηγούνται από τη φιλοδοξία και την επιθυμία τους για επιτυχία. Στις σχέσεις, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χειριστική συμπεριφορά, καθώς μπορεί να δίνουν προτεραιότητα στους στόχους τους σε σχέση με τα συναισθήματα και τις ανάγκες των συντρόφων τους.

Οι Αιγόκεροι μπορούν επίσης να είναι συναισθηματικά απόμακροι, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες δύναμης μέσα στις σχέσεις. Αυτό μπορεί να τους οδηγήσει να σκεφτούν μοχθηρά πράγματα και να ακολουθήσουν λάθος δρόμους δράσης.

athensmagazine.gr

 

 

Δες επίσης

Το εορτολόγιο της εβδομάδας (1-7/7/2024)

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ  Των Αγίων Αναργύρων Κοσμά Δαμιανού των εν Ρώμη γιορτάζουν: Αργύρης-Αργυρούλα, Δαμιανός (ενώ άλλοι ...