Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Αθηναϊς Νέγκα: Η προσωπική ζωή και το αυτοάνοσο – «Αν δεν αρέσει σε κάποιους, δε μπορώ να το ξεφορτωθώ»

Αθηναϊς Νέγκα: Η προσωπική ζωή και το αυτοάνοσο – «Αν δεν αρέσει σε κάποιους, δε μπορώ να το ξεφορτωθώ»

»Συνέντευξη στη Χριστιάνα Κοχλατζή και στο «Happy Day» παραχώρησε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» στο Action 24, Αθηναΐς Νέγκα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στο αυτοάνοσο νόσημα.

«Κρυβόμουν για πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Έγινε γνωστό το πρόσωπό μου πριν από 13 χρόνια, μέχρι τότε ήταν γνωστή η φωνή μου. Κι ακόμα η φωνή μου, είναι πιο γνωστή από τη φάτσα μου. Οπότε δεν είναι η τηλεόραση ο φυσικός μου χώρος.

Τα πισώπλατα μαχαιρώματα που δέχτηκα ήταν καλοδεχούμενα γιατί μου έδωσαν ευκαιρίες. Υπάρχει ασυνεννοησία στην τηλεόραση αλλά κάθε εμπόδιο για καλό.

Όταν δεν σε σηκώνει το κλίμα κάπου, είναι ένα πολύ καλό μήνυμα ότι πρέπει να ασχοληθείς με κάτι άλλο» είπε η Αθηναΐδα Νέγκα χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Αθηναϊς Νέγκα σημείωσε: «Έχω μεγαλώσει πολύ για να είναι πολύ χαριτωμένο για να λέω κάτι για την προσωπική μου ζωή. Είναι μία χαρά στην προσωπική μου ζωή, είναι άλλη πίστα αυτή στην οποία βρίσκεσαι στα 49 σου.

Μπορεί να μην έχει τον ενθουσιασμό που έχει στα 30, έχει άλλη ποιότητα. Έχω ανοίξει νέα κεφάλαια στην προσωπική μου ζωή».

Αναφορικά με το αυτοάνοσο νόσημα, η Αθηναΐδα Νέγκα επεσήμανε: «Εγώ και το αυτοάνοσό μου, η λεύκη, είμαστε αχώριστοι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Αν δεν αρέσει σε κάποιους, δε μπορώ να το ξεφορτωθώ. Και με εμένα και με τους ανθρώπους που έχουν κάποιο αυτοάνοσο, πρέπει να είναι κάπως ευγενικοί οι άλλοι. Όλοι έχουμε ένα πρόβλημα που δε θέλουμε να βλέπουν οι άλλοι», σημείωσε η Αθηναϊς Νέγκα.

 

 

 

newsit

Δες επίσης

Εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις Αδαμαντίδη για την υπόθεση Λύτρα: «Ήταν μια άτυχη στιγμή – Ελπίζω να είναι πάλι μαζί»

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη, για την υπόθεση Λύτρα και τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, από τον ...