Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Ασύλληπτο οικογενειακό δράμα στη Λάρισα: Του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την «έσπασε» στο ξύλο στέλνοντάς την στο νοσοκομείο!

Ασύλληπτο οικογενειακό δράμα στη Λάρισα: Του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την «έσπασε» στο ξύλο στέλνοντάς την στο νοσοκομείο!

Ένα ασύλληπτο οικογενειακό δράμα βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λάρισα, με μία γυναίκα 43 περίπου ετών, να νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Το συμβάν κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα, όταν ο άντρας που είναι γνωστός στην πόλη για την επιχειρηματική δραστηριότητά του, άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του, εργαζόμενη σε σώμα ασφαλείας. Ο λόγος κατά τις ίδιες πηγές, είναι επειδή η τελευταία του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Η γυναίκα αναμενόταν σήμερα να μπει στο χειρουργείο, ενώ ο σύζυγός της να εμφανιστεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Ευτυχώς την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος τα δύο παιδιά δεν ήταν στο σπίτι, ενώ θα επιληφθεί ψυχολόγος για τη στήριξή τους.

 onlarissa.gr (φωτό αρχείου)

Δες επίσης

Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων – Εκλογές ΤΕΕ 19ης Μαΐου 2024

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, προχώρησε ανακήρυξη των ...