Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Αστυνομικός συκοφαντούσε παντρεμένη Λαρισαία με μηνύματα – Η μετάνοια και η ποινή

Αστυνομικός συκοφαντούσε παντρεμένη Λαρισαία με μηνύματα – Η μετάνοια και η ποινή

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας σε αστυνομικό ο οποίος κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση και κατ’ εξακολούθηση εξύβριση και απειλή.

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2019 έστελνε γραπτά μηνύματα (σ.σ. περιγράφονται αναλυτικά στο κατηγορητήριο) σε συναδέλφους του, συκοφαντώντας έγγαμη Λαρισαία, με ψευδείς αναφορές, όπως αποδέχθηκε χθες το Δικαστήριο.

Στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας χθες η παθούσα περιέγραψε τα γεγονότα, όπως και οι αστυνομικοί μάρτυρες που κατέθεσαν.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός δεν παρευρέθηκε, αλλά εκπροσωπήθηκε, με την υπεράσπισή του να σημειώνει πως διέπραξε τις πράξεις του, για τις οποίες μετανόησε ωστόσο. Η Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του αστυνομικού σύμφωνα με το κατηγορητήριο, με την υπεράσπιση της παθούσης να συντάσσεται και το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας να τον κρίνει τελικά ένοχο, επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή.

Δες επίσης

Λάρισα: Αναστάτωση στην πλατεία Ταχυδρομείου – Άντρας άρχισε να βγάζει τα ρούχα του σε κοινή θέα (φωτο)

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις 10 μ.μ. στο κέντρο της Λάρισας και συγκεκριμένα ...