Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μπορείς να λες ότι είσαι αριστερός και να μένεις στην Εκάλη με τζιπ»

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μπορείς να λες ότι είσαι αριστερός και να μένεις στην Εκάλη με τζιπ»

Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης και τις αμοιβές που λάμβαναν τότε οι ηθοποιοί.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Γκλέτσος αρχικά είπε πως όλα αυτά τα χρόνια που εμφανιζόταν στην ιδιωτική τηλεόραση κατάφερε να κάνει το κομπόδεμά του.

«Έκανα κομπόδεμα, γιατί ήμουν ένα πολύ φτωχό παιδί, ένα χωριατόπαιδο, και από μικρό παιδί δούλευα και τιμούσα τα χρήματα που έβγαζα. Τα έδινα στον πατέρα μου και τα φυλούσε και μου τα επέστρεφε», είπε.

Εξήγησε πως δεν κατάφερε να αγοράσει σπίτια με τα χρήματα της τηλεόρασης, όπως έπραξαν άλλοι συνάδελφοί του.

Γκλέτσος: «Δεν μπορείς να λες ότι είσαι αριστερός και να μένεις στην Εκάλη»
«Εγώ τέτοια λεφτά δεν έχω πάρει. Ακόμα κι όταν κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά, το σύστημα είναι έτσι δομημένο που στα παίρνει πίσω. Πάντα καταφέρνει και σου κόβει τα φτερά που εξέχουν, οπότε μη νομίζετε πως μας έμειναν λεφτά. Παρ’ όλα αυτά, επειδή ήμουν ένα παιδί που πατούσε στη γη, έκανα ένα κομπόδεμα, ώστε να μην έχω τη μεγάλη αγωνία. Πάντα έχω αγωνία, αλλά δεν είμαι επί ξύλου κρεμάμενος», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε: «Ήμουν πάντα μετρημένος. Ακόμη και αν είχα την άνεση να πάρω ένα ακριβό αυτοκίνητο, δεν το έπαιρνα, γιατί είμαι φύσει και θέσει αριστερός. Δεν επιτρέπεται να κάνω πράγματα που δεν τα έχει η τάξη μου. Η τάξη μου είναι ένα απλό αυτοκίνητο, το πολύ μέχρι 1400 κυβικά, και να μένω στην Κυψέλη. Ακόμα κι αν έχω λεφτά, δεν θα πάω παραπάνω. Δεν μπορείς να λες ότι είσαι αριστερός και να μένεις στην Εκάλη και να οδηγείς κάτι τζιπ που φοβάμαι να μπω μέσα. Αν τα κάνεις όλα αυτά, μη λες ότι είσαι αριστερός, πες ότι είσαι δεξιός και δεν θα σε κατηγορήσει κανένας».

iefimerida.gr

Δες επίσης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νέο θύμα διαδικτυακής απάτης: «Θα υποβάλω άμεσα μήνυση»

Έξαλλος είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την διαδικτυακή απάτη όπου επιτήδειοι προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από τους followers του, ...