Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Απονομή Οφφικίου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στον Δρ. Ιατρικής Χρ. Χολέβα

Απονομή Οφφικίου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στον Δρ. Ιατρικής Χρ. Χολέβα

Ο Αρχιγραμματέας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Σεβ. Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμων, σεπτή εντολή του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας, κ.κ. Θεοδώρου, επέδωσε το οφίκιο του άρχοντος Ρεφενενδαρίου στον κ. Χρήστο Χολέβα, Δρ Ιατρικής, στο μετόχι του Πατριαρχείου στην Αθήνα.

Η Τελετή χειροθεσίας πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου παρουσία του Προέδρου των Οφφικιαλίων κ. Θεοδώρου Παναγόπουλου, του Αντιπρύτανη Έρευνας και διά Βίου Μάθησης του ΑΠΘ κ. Ευστράτιου Στυλιανίδη, Προέδρου του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίαςκαι Χριστιανικού Πολιτισμού ΑΠΘ κ. Απόστολο Κραλίδη Αρχόντων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, οικείων και φίλων.

Σε κλίμα συγκίνησης ο νέος οφικιάλιος του Πατριαρχείου δέχθηκε τη μεγάλη τιμή με την οποία τον περικόσμησε η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης κ.κ. Θεόδωρος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων αναφέρθηκε εν συντομία στην προσωπικότητα του νέου οφικιάλιου.

Ο τιμηθείς αντιφωνώντας, ευχαρίστησε την ΑΘΜ τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρο και τον Σεβασμιώτατο για την μεγάλη αυτή τιμή και ευλογία, που έλαβε από την παλαίφατη Εκκλησία Αλεξανδρείας και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στο μεγάλο έργο του Πατριαρχείου στην Αφρική.

xolebas offikio 1

xolebas offikio 1

xolebas offikio 1

 

Πηγή: romfea.gr

Δες επίσης

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτας απένειμε μετάλλια στους αθλητές στα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων (U20) στα Τρίκαλα

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ, Δημήτρης Κουρέτας απένειμε το Σάββατο το απόγευμα μετάλλια στους αθλητές που ...