Τρίτη, 26 Μαΐου 2026
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Απίστευτο: Βάλανε τη στάση του λεωφορείου σε χωριό των Τρικάλων κάτω από τους μετασχηματιστές υψηλής τάσης της ΔΕΗ.

Απίστευτο: Βάλανε τη στάση του λεωφορείου σε χωριό των Τρικάλων κάτω από τους μετασχηματιστές υψηλής τάσης της ΔΕΗ.

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην τοπική κοινωνία της Ασπροκκλησιάς με τη λάθος θέση που έχει τοποθετηθεί η στάση του λεωφορείου στην κεντρική πλατεία του χωριού με αποτελέσματα να είναι μη λειτουργική για τους κατοίκους του χωριού.

1ον. Είναι λάθος διότι έχει τοποθετηθεί κάτω από τους μετασχηματιστές υψηλής τάσης της ΔΕΗ.

2ον. Λάθος είναι διότι έχει τοποθετηθεί προς τον βορρά με αποτέλεσμα να μην προστατεύει τον κάτοικο που θα την χρησιμοποιήσει από τον ήλιο ή από έντονα καιρικά φαινόμενα.

3ον. Η μισή είναι εντός του δρόμου με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνη προς τον κάτοικο που θα την χρησιμοποιήσει.

4ον. Δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη ούτε παγκάκια ούτε τα πλεξιγκλάς που προβλέπει η μελέτη.

Καλώ την Τεχνική Υπηρεσία, τη δημοτική αρχή και τον Πρόεδρο τις Τ.Κ. Ασπροκκλησιάς του Δήμου Μετεώρων που είναι υπεύθυνοι για το έργο αυτό, να δώσουν άμεση λύση στο το θέμα αυτό που απασχολεί εμένα και πολλούς κατοίκους του χωριού.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροκκλησιάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μετεώρων
Γκουαρνταμπάσο Χρήστος

Δες επίσης

Φυλλοροεί ο ΣΥΡΙΖΑ…Το ένα μετά το άλλο παραιτούνται στελέχη του… Η Τρικαλινή βουλευτής κα. Μαρίνα Κοντοτόλη που θα πάει;;; Θα μείνει στο κόμμα που εξελέγη ή θα μεταπηδήσει στο νέο κόμμα Τσίπρα;;;

Φυλλοροεί ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς καθημερινά παραιτούνται στελέχη του κεντρικά και περιφερειακά προκειμένου να συνταχθούν με ...