Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Κόσμος / Απίστευτο: Βρέθηκε η αιτία για τους «ερωτικούς» ήχους κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Euro

Απίστευτο: Βρέθηκε η αιτία για τους «ερωτικούς» ήχους κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Euro

Ποιος βρίσκεται πίσω από την επική γκάφα με τους «ερωτικούς» ήχους στην κλήρωση του Euro στο Αμβούργο;

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sportal.gr, μία ασύλληπτη γκάφα έλαβε χώρα στη διαδικασία της κλήρωσης του Euro. Την ώρα που διαμορφώνονταν οι όμιλοι της διοργάνωσης στο Αμβούργο, άρχισαν να ακούγονται ήχοι «ερωτικής» ταινίας και φυσικά προκλήθηκε σάλος, με το περιστατικό να γίνεται αμέσως viral.

Ο Νταβίντ Σίλβα, που κρατούσε εκείνη τη στιγμή το χαρτάκι της Ελβετίας ξαφνιάστηκε και προσπάθησε να κρατήσει το γέλιο του, ενώ ο υπεύθυνος, Τζόρτζιο Μαρκέτι, είπε: «Υπάρχει ένας θόρυβος εδώ πέρα».

Λίγο αργότερα λοιπόν αποδείχθηκε ότι πίσω από αυτό το περιστατικό βρίσκεται ο Άγγλος φαρσέρ, Νταν Τζάρβις, ο οποίος είχε κάνει κάτι αντίστοιχο πέρυσι σε ζωντανή μετάδοση του BBC, όπου σε αγώνα Κυπέλλου είχαν ακουστεί και πάλι ήχοι από ερωτικές ταινίες.

Πως αποδείχθηκε ότι εκείνος βρίσκεται πίσω από αυτό; Ο ίδιος στον επίσημο λογαριασμό του ανέβασε αρχικά ένα βίντεο όπου φαίνεται να κρατάει ένα τηλέφωνο και να γελάει, ενώ λίγο πιο μετά σε νέο βίντεο παραδέχτηκε ότι είναι στο Αμβούργο και ότι ο ίδιος το έκανε.

Δες επίσης

Τεχνητή νοημοσύνη: Ο Μπράνσον και ο εγγονός τού Οπενχάιμερ καλούν σε δράση για να αποτραπεί η «καταστροφή»

Δεκάδες γνωστές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο καλούν τους παγκόσμιους ηγέτες να αντιμετωπίσουν ...